Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat een powervrouwen zijn dit! September 2019 schreven ze zich in voor de Beauty Award en begin 2020 werden ze genomineerd in hun categorie. Al ruim een jaar mogen ze zich deze titel toebedelen en met trots dragen ze dat uit. Ook in deze zware tijd die de branche kent, blijven ze positief en creatief en staan ze in de startblokken om straks de deuren van hun salon weer te openen. Inmiddels hebben de 20 genomineerden in de 7 categorieën die de Beauty Award kent een hechte band opgebouwd. Al eerder kon je kennismaken met de genomineerden in de categorie ‘Salon groot’ en vorige week waren de ‘Newcomers’ aan de beurt. Vandaag is regio West aan zet!

Sheila van Limpt, Face & Body Lounge
Deze schoonheidsspecialiste uit Hoofddorp gelooft dat iedere huid kan stralen en dat iedereen het beste verdient voor een mooie, gezonde en stralende huid. Door kennis, continue ontwikkeling in scholing en de passie voor de huid in te zetten om de huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier, is de visie samen te werken aan de mooiste versie van jezelf. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huid maar ook naar de persoon achter de huid om zo een op maat gemaakt huid-, voedings- en lifestyleadvies te kunnen geven voor het hoogst haalbare resultaat. “Persoonlijke begeleiding komt dagelijks tot uiting door follow-up van de behandeling. Ik stuur mijn klant persoonlijke nieuwsbrieven met daarin onze innovaties en acties en wetenswaardigheden op gebied van voeding en levensstijl”, vertelt Sheila. “Ik heb mij de laatste jaren ontwikkeld tot orthomoleculair huidspecialist; ik adviseer mijn klanten een gezond voedingspatroon aan te houden om zo van binnenuit te werken aan een stralende huid. Ik houd mijn kennis up to date van alle innovaties in de markt. Daarin maak ik een bewuste keuze, zowel in apparatuur als in producten. Maandelijks evalueer ik mijn doelstellingen om zo nodig, tijdig mijn koers bij te kunnen sturen.” En dat alles maakt deze schoonheidsspecialist onderscheidend!

Brenda Bax, The BeautyCompany by Brenda Bax
De wereld van de BeautyCompany is gebouwd op een fundament van onstuitbare passie voor huid en ondernemerschap, op klantgerichtheid en service. In deze wereld staan haar klanten centraal. Brenda luistert naar hun wensen en analyseert vervolgens de huid van haar klanten. Daarnaast geeft ze adviezen hoe de huid het beste te verzorgen en welke lifestyle aansluit. In haar optiek heeft iedereen een druk leven waarin je veel ballen in de lucht houdt. Je vraagt veel van jezelf én van je huid. Daarom verdient elke huid de beste behandeling! Centraal gelegen in Rijpwetering, midden in ’t Groene Hart, is The BeautyCompany gevestigd, waar ook de meest kwetsbare huid wordt behandeld. Huidzorg bij kanker heeft dan ook een prominente plek in de salon. “De huid, in alle vormen en kleuren, heeft zoveel facetten, laat zoveel zien. Een gezonde huid laat je, op elke leeftijd, stralen en geeft zelfvertrouwen. Dát te kunnen realiseren bij mijn klanten voedt mijn passie en maakt dat ik elke dag de beste wil zijn in mijn vak”, sluit Brenda enthousiast af.

Nerina Goli, Skin Clinic
Het enthousiasme spat er vanaf bij deze goedlachse schoonheidsspecialiste. “Het mooiste van anderen naar voren halen, daar ligt mijn passie!”, opent ze stellig. Ze werd geboren in Teheran en kwam in 2002 in Nederland wonen met maar één doel: een succesvolle vrouw te worden. Nerina Goli heeft tot doel om iedereen te helpen een mooie, gezonde huid te krijgen en zich fit en energiek te voelen, zodat ze stralend in het leven staan. Nerina omschrijft zichzelf als een enthousiaste vrouw met een ijzeren doorzettingsvermogen. “Ik werk hard om mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Ik zie mijzelf dan ook als een levend bewijs van het gezegde ‘als je echt iets wil, dan gaat het lukken’!” Toen Skin Clinic vijf jaar bestond, besloot Nerina Goli mee te doen aan de Beauty Award. “Toen ik besloot om mezelf in te schrijven voor deze vakwedstrijd wist ik dat ik mezelf een spiegel zouden moeten gaan voorhouden om kritisch naar mijzelf en mijn bedrijf te kijken. Deze kritische kijk- en denkwijze heeft veel meer ‘lichtjes voor mij aangebrand’.” Maar… the best is yet to come!

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen