Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Staat zondag 25 april 2021 al in jouw agenda? Dan vindt de spectaculaire uitreikingsavond van de Beauty Award plaats! Al ruim een jaar zijn de dames in de zeven verschillende categorieën genomineerd, omdat de awards vanwege corona nog niet uitgereikt konden worden. In het vorige artikel lieten we je kennis maken met de genomineerden in de categorie ‘Salon groot’, vandaag zetten we de nieuwkomers in het zonnetje!

 

Maaike Krul, SkinStyle schoonheidssalon
Tijdens de uitreikingsavond van de jubileumeditie van de Beauty Award was ze als gast aanwezig en vanaf dat moment wist ze het zeker: ‘hier wil ik ook aan meedoen’! Haar motivatie voor deelname is dat de professionaliteit van de schoonheidsbranche zichtbaar moet verbeteren en cliënten de zekerheid moeten hebben dat ze in goede handen zijn. Met haar salon wil ze laten zien dat niet elke salon ‘aan huis’ per definitie een kamertje op de derde verdieping hoeft te zijn. Integendeel, een salon aan huis betekent voor Maaike een zeer professionele schoonheidssalon met goede hygiënevoorschriften, veel kennis over producten en behandelingen, luisteren naar de wensen en behoefte van de klant en daar ook de behandeling op aanpassen. “De meeste cliënten die ik behandel verbazen zich over mijn mooie salon en de kennis op deze jonge leeftijd”, laat de 23-jarige trots weten. “Ik geef klanten nieuwe inzichten en tips om naast de behandelingen in de salon ook thuis aan de slag te gaan en hun huid zichtbaar te verbeteren. Met als resultaat veel tevreden klanten!”

 

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

 

 

Romee de Boer, Beautimo
Meedoen aan de Beauty Award is voor Romee een stap om verder te groeien. En groeien wil ze! Haar deelname beschouwt ze als een mooie ervaring om te doen en bewust te worden waar haar schoonheidssalon staat. “Ik ben trots op wat ik als jonge ondernemer heb bereikt in een korte tijd. Hiermee ga ik door om nog succesvoller te worden. Kortom: ik heb me bewust ingeschreven om zelf te ervaren hoe het proces verloopt en hoe ik kan leren om te groeien. Of ik nu win of niet, groeien doe ik sowieso!” Romee is zich gaan specialiseren in diverse huidverbeterende behandelingen. Daarnaast volgde ze diverse opleidingen tot nagelstyliste, wimperstyliste en henna wenkbrauwen. “Het blijven vernieuwen met de nieuwste trends is belangrijk in een jonge salon”, vindt de jonge onderneemster.De salon is luxe en open ingericht, en klanten krijgen direct een ontspannen gevoel als ze binnen komen. “Klantvriendelijkheid staat voorop! Als de klant tevreden is ben ik dat ook. Een schoonheidssalon waar ontspanning boven alles gaat en kwaliteit vanzelfsprekend is”, laat Romee enthousiast weten.

Wendy Meyer, Perfect Skin & Beauty
“Voor mij is iedere dag dat ik bezig ben met mijn salon een moment van geluk”: een prachtige uitspraak die menig schoonheidsspecialist zal kunnen beamen. Wendy Meyer gooide na een lange carrière in een andere branche het roer rigoureus om, om haar hart te kunnen volgen. Voor haar houdt het vak veel meer in dan alleen een standaard gezichtsbehandeling uitvoeren. Het adviseren van de klanten, het samenwerken aan de huid en het ondernemerschap dat erbij komt kijken is zo ontzettend leuk en heeft zoveel verschillende aspecten. Dit wil ze graag delen en daar (beginnende) schoonheidsspecialisten mee inspireren. “Ik ben ambitieus, gedreven, sociaal, enthousiast, perfectionistisch en discreet. Deze eigenschappen hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Volgens mij zijn dit de eigenschappen die je als specialiste nodig hebt om, in deze branche, een succesvolle vak- en zakenvrouw te zijn”, zegt deze vakvrouw trots. “Mijn passie is het verbeteren van de huid van de klant en hierin een coachende taak op me te nemen. Maar mijn passie is ook een bloeiend bedrijf neer te zetten wat goed draait en dat energie uitstraalt. Voor mij is iedere dag dat ik bezig ben met mijn salon, of dat nu is dat ik met een klant bezig ben of dat ik bezig ben met de bedrijfsvoering, een moment van geluk.”

+1

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen