Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

17 januari 2019 – dat was de datum waarop de deelnemers aan de Beauty Award 2020 te horen kregen of ze wel of niet waren genomineerd. En daarna werd alles anders. Niemand had toen kunnen vermoeden dat corona een pandemie zou worden en alle events, waaronder de uitreikingsavond zondag 19 april 2019 niet door zou gaan. Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn de genomineerden nog steeds genomineerd. Daar komt wel verandering in, want zondag 25 april is dé dag waarop de winnaars bekend gemaakt gaan worden. In de aanloop naar de uitreiking stellen we graag alle genomineerden nog eens aan je voor! Elke vrijdag lichten we een categorie uit en vandaag starten we met de categorie ‘Salon groot’.

 

Intense feel good – look amazing, Karin Manders
‘Met ons talent, willen we de wereld mooier maken’, zo opende het team van Feel good – look amazing de inzending. Het bedrijf maakte meerdere keren grote ontwikkelingen door en groeide daardoor zowel als team en als bedrijf. Bij Intense streven ze samen met de cliënten naar de effectiefste manieren om het beste uit de huid te halen. Hiervoor maken ze gebruik van een breed aanbod aan producten en zorgvuldig geselecteerde behandeltechnieken. Zo wil het bedrijf met hun talent de wereld mooier maken. In 2020 bestond Intense 15 jaar. “15 jaar met plezier ondernemen, vol enthousiasme blijven leren en open staan voor anderen, maakt dat ons team is waar het nu staat. Ons enthousiasme geeft ons energie om klaar te zijn voor de komende 15 jaar”, motiveert eigenaresse Karin Manders. De specialisten van Intense onderscheiden zich door hun authenticiteit en gedrevenheid. Bovendien delen ze stuk voor stuk dezelfde passie: ze vinden werken ‘aan de huid’ het mooiste én leukste vak dat er is. Dat zorgt ervoor dat ze weten hoe ze hun klanten zelfverzekerd de deur uit kunnen laten gaan. Dat is wat het ‘Intense-hart’ sneller laat kloppen!

 

 

 

 

 

 

Beautystudio Anoeska de Wit, Anoeska de Wit
‘Let’s do this’, de tekst die staat op de inschrijfpagina van de Beauty Award. Dat gaf exact weer wat de gedachte was van het team van BeautyStudio Anoeska de Wit in 2019. De BeautyStudio bestond dat jaar 15 jaar. In september 2018 was de opening van de nieuwe vestiging in Warmenhuizen. Een jaar later maakten zij de balans op om te zeggen dat ze klaar waren voor de Beauty Award. “Let’s do this!” Het team bestaat uit vakvrouwen met gepaste betrokkenheid en eigen specialismes. Een fantastisch bedrijf met de juiste uitstraling en beleving. Er wordt gestreefd naar altijd de beste te zijn met de juiste presentatie van het totaalconcept. Waar kennis, ervaring, gedrevenheid, gevoel en innovatie elkaar ontmoeten daar ontwikkelt zich schoonheid. En dat is waarom zij vinden dat ze de Beauty Award verdienen: ‘Believe in your beauty’!

Men & Women’s Care, Sylvia Claes
Het huidverzorgingsinstituut Men & Women’s Care is in 25 jaar uitgegroeid tot een bedrijf waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor diverse specialisaties en letterlijke verzorging van top tot teen. Er wordt gewerkt met een vast en hecht team, waardoor de kwaliteit en persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Er is onderling een hele fijne werksfeer, waar eigenaresse Sylvia Claes veel waarde aan hecht. “Met trots vertel ik dat we ons niet alleen onderscheiden door zeer innovatieve behandelingen aan te bieden, waarbij wij aparte geoptimaliseerde ruimtes hebben voor specialismen, maar ook zeer professioneel met ons vak bezig zijn en dit uitstralen. Hierbij staan hygiëne, eerlijkheid, persoonlijke aandacht en klanttevredenheid centraal”, laat een enthousiaste Sylvia weten. Er is gekozen voor een ruime, overzichtelijke en moderne inrichting met verlichte schappen waar alle producten goed op uitkomen. De cliënten kunnen zelf in de shop experimenteren* met alle producten. De schappen zijn goed gevuld en geven de mogelijkheid aan cliënten om zelf de producten te bekijken en te voelen, maar uiteraard staat het team altijd klaar voor goed en persoonlijk advies.
*Door de lockdown is de salon uiteraard tijdelijk gesloten!

 

+3

Reacties

  1. Wij zijn super trots dat we bij de top 3 mogen horen en erg dankbaar voor deze nominatie van de Beauty Award! ❤️ Sylvia Claes Men & Women’s Care

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen