Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vanaf maandag 19 april kun je vier dagen achter elkaar kans maken op mooie Beauty Award-prijzen. De zilver- en bronssponsors van de Beauty Award hebben namelijk prachtige prijzen beschikbaar gesteld en jij kunt hier heel eenvoudig aan mee doen. Zo regent het dus niet alleen awards deze week, maar ook mooie prijzen. In het vorige artikel kon je meedingen naar één van de Expertlijnen Timexpert SRNS van Germaine de Capuccini. Je kunt tot en met donderdag 22 april meedingen en kans maken op één van de mooie prijzen!

Winactie
Deze editie is het de beurt aan zilversponsor Aesthetic Solutions, want jij kunt maar liefst twee weken helemaal gratis een toestel naar keuze* testen in jouw salon! Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 800,00! Een overzicht van alle apparaten van Aesthetic Solutions vind je hier: https://aesthetic-solutions.be/apparatuur.
*met uitzondering van de Cocoon

Wie is Aesthetic Solutions?
Aesthetic Solutions is totaalleverancier van een medisch merk en hoogwaardige apparatuur voor lichaam en gezichtsbehandelingen. Door dit winnende concept kun je unieke resultaten bereiken in een zo kort mogelijke tijd en na slechts één behandeling. Het totaalconcept van apparatuur en mesoestetic® producten garandeert hoogwaardige resultaten op vlak van anti-aging, huidverbetering, depigmentatie, afslanking en versteviging zélfs op medisch niveau. Het Aesthetic Solutions-team, door beauty gepassioneerd, staat dagelijks klaar om jou te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen. Naar jouw wensen en noden wordt geluisterd, je krijgt gedegen advies en samen met jou wordt gekeken naar de beste oplossingen en verzekerd resultaat.

Voor elk probleem heeft AS een oplossing! A\S organiseert meer dan 174 opleidingsdagen per jaar in België en Nederland zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste behandeltechnieken en cosmedische technologieën. De marketingondersteuning en actieve aanwezigheid op social media dragen eveneens bij tot jouw groei en succes. Kiezen voor Aesthetic Solutions is kiezen voor een betrouwbare groeipartner! #growingtogether

Wat moet je doen?
Om in aanmerking te komen voor dit prachtige pakket hoe je niet veel te doen. Laat onderaan deze winactie een leuke reactie achter OF stuur een e-mail naar info@beauty-award.nl met je naam en gegevens.

Bekendmaking winnaar
De winnaar van dit prachtige pakket wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke online uitreiking van de Beauty Award op zondag 25 april aanstaande vanaf 20.00 uur. Schrijf je snel in voor de online awardshow en kijk mee welke finalisten de felbegeerde award winnen en wie weet zie jij jouw naam als winnaar voorbij komen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen