Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vanaf vandaag kun je vier dagen achter elkaar kans maken op mooie Beauty Award-prijzen. De zilver- en bronssponsors van de Beauty Award hebben namelijk prachtige prijzen beschikbaar gesteld en jij kunt hier heel eenvoudig aan mee doen. Zo regent het dus niet alleen awards deze week, maar ook mooie prijzen.

De eerste prijs die je kunt winnen wordt beschikbaar gesteld door zilversponsor Germaine de Capuccini. Zij stellen één van de topduo’s ter beschikking, te weten de de dag- en nachtcrème van één van de Expertlijnen Timexpert SRNS.

Winactie

Het pakket bestaat uit de Timexpert SRNS Intense Recovery Cream 50ML. Deze crème zit boordevol actieve ingrediënten die intensief werken om de huid te beschermen en te herstellen, en zorgt tegelijkertijd voor een intense verjonging voor mensen van 40 jaar en ouder. De crème bevat het bekroonde ‘Zinc Glycine Complex’ en het is wetenschappelijk bewezen dat het de tekenen van veroudering vermindert.

Daarnaast bevat het ook de Timexpert SRNS High Recovery Comfort Night Cream 50ml: Een rijke nachtcrème met een heerlijke fluweelzachte textuur die de huid intens regenereert. Het geeft de huid energie en vitaliteit, biedt stevigheid en een jeugdiger uiterlijk. Uitstekend voor een normaal tot droge huid.

En om het pakket helemaal compleet te maken, krijg je er ook nog het SRNS Repair Night Progress serum 15ML bij! De vierde generatie van dit allerbeste serum bevat een innovatief actief ingrediënt dat het absorptievermorgen van de huid met een factor 8 verhoogt waardoor het serum dieper doordringt. Ideaal voor elk huidtype en elke leeftijd. Een jongere huid in slechts 7 dagen.

De totale waarde van dit pakket komt neer op €187,30.

Wat moet je doen?
Om in aanmerking te komen voor dit prachtige pakket hoe je niet veel te doen. Laat onderaan deze winactie een leuke reactie achter OF stuur een e-mail naar info@beauty-award.nl met je naam en gegevens. Je kunt tot en met donderdag 22 april meedingen en kans maken op één van de mooie prijzen!

Bekendmaking winnaar
De winnaar van dit prachtige pakket wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke online uitreiking van de Beauty Award op zondag 25 april aanstaande vanaf 20.00 uur. Schrijf je snel in voor de online awardshow en kijk mee welke finalisten de felbegeerde award winnen en wie weet zie jij jouw naam als winnaar voorbij komen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen