Pedicure

Icoon pedicureBeautyspot.nl is the place to be als je als pedicure of voetverzorger werkt in de schoonheidsbranche. Een inspirerende ontmoetingsplaats boordevol informatie, tips en trends, leveranciers en producten. Het is ook de plek waar (medisch) pedicures en voetverzorgers hun kennis met elkaar kunnen delen. 

Het succes van de pedicure of voetverzorger zit hem namelijk niet in tijd, geld of apparatuur. Het zit in de wil om iets te bereiken en jezelf te verbeteren. In elk klein stapje dat je zet richting je doel. Het is onze drijfveer om de pedicure en voetverzorger zo succesvol mogelijk te maken. En nog meer dan dat. Daarom creëren wij met Beautyspot.nl een plek waarmee jij een voorsprong kan pakken. Waar je onder gelijkgestemden ongestoord kan bijblijven in je vakgebied en kan leren van je vakgenoten. 


Wat doen wij voor jou?

We zitten bovenop alle nieuwste ontwikkelingen, technologieën, behandelmethoden, inspirerende professionals, nieuwe ideeën en trends. En dat doen we niet alleen, dat doen we met alle beautyprofessionals samen. Interactief. We brengen je onafhankelijk nieuws uit de professionele schoonheidsbranche en geven je tips om je vak beter uit te oefenen of je bedrijfsvoering te verbeteren. Leveranciers tonen vol trots hun nieuwste innovaties en je kunt profiteren van actuele acties en aanbiedingen. Zo kom je niet alleen verder in je vak, maar wordt je beter, de beste.

Bekijk al het nieuws

Bekijk alle producten

Bekijk alle leveranciers