Zeepwinkelketen Sabon opent eerste Beautysalon in Nederland

10.11.2014 | Branchenieuws | 3201 keer bekeken
Zeepwinkelketen Sabon opent eerste Beautysalon in Nederland

Sabon, de winkelketen die bekend staat om zijn exclusieve bad & doucheproducten, cadeautjes, aroma's, wellnessproducten en accessoires opent zijn eerste beautysalon in den Haag. Om de klant nog beter kennis te laten maken met de Sabon producten, heeft Sabon haar concept vernieuwd en uitgebreid met een eigen Beauty Salon, waarbij de beleving van de producten centraal staat. Deze winkelketen zet op deze manier een eerste stap op de markt van professionele schoonheidsverzorging.

Gratis beauty behandeling voor klanten

Sabon Beauty Salon is een nieuw concept binnen Sabon Bath & Bodycare. Sabon vindt het belangrijk om haar vaste klanten te verwennen en het hele jaar door iets extra’s te doen. Vandaar dat klanten van de Sabon Beauty Salon aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag een gratis gezichts- of pedicurebehandeling krijgen t.w.v. €40,-, bij besteding van € 30.

De primeur afgelopen week was voor Sabon ambassadrice en presentatrice Jessica Mendels, die als eerste de volledige beauty treatment kreeg. Zij is trots op de opening van de eerste Sabon Beauty Salon in Nederland: “Het is geweldig dat klanten door middel van de Beauty Salon zelf ‘aan den lijve’ kunnen ervaren hoe de Sabon producten kunnen helpen om de elasticiteit en vitaliteit van de huid te herstellen. De behandeling door professionele schoonheidsspecialistes is een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met de gezichts-, hand- en voetverzorgingsproducten, die allen zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Ik ben dan ook heerlijk verwend hier!”

Concurrentie voor de professionele schoonheidsbranche?

Wat vinden jullie van deze ontwikkeling? Het is natuurlijk niet de eerste retailer die deze stap maakt. Ook parfumerieketens en warenhuizen hebben soms een schoonheidssalon in het pand. Zijn schoonheidssalons van retailers anders dan 'gewone' schoonheidssalons? Is het een bedreiging voor onze branche?

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
 • Sandra Bazuin
  17.07.2015 - 16:59 uur | Sandra Bazuin

  In een woord; geweldig! Normaal kom ik nooit bij een schoonheidssalon; ik voelde me echt rijk!

 • Grada van Welzen
  10.11.2014 - 09:45 uur | Grada van Welzen

  ik zie deze salons absoluut niet als een concurrent, de traditionele schoonheidsspecialiste heeft de vrijheid in keuze van haar materialen en producten.
  Zij kan veel meer, beter en sneller inspringen om nieuwtjes dan een salon die merk gebonden is.
  Zoals bij Sabon hebben ze naar mijn idee ook geen ampullen, specialistische maskers ed.
  Ze hebben en werken uitsluitend met de producten die ze verkopen in de winkel.