Winnaars Estetica Beauty Innovation Award 2008

31.03.2008 | Branchenieuws | 1781 keer bekeken
Winnaars Estetica Beauty Innovation Award 2008

Op maandag 31 maart is tijdens de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht de winnaar van de Estetica Beauty Innovation Award 2008 bekend gemaakt. De winnaar van deze eerste Estetica Beauty Innovation Award is Haparko Cosmetics met het verzorgingsproduct Surmer Creme Contour des Yeux van de lijn Isabella Lancray. Zij ontvangen een prestigieuze award en een redactionele pagina over het winnende product in nummer 2 van Esteticia.nl. Op de tweede plaats is Dermatuer geëindigd met het product MAP 15 Regenerator van de Dermalogica lijn. En op de derde plaats Beauty Best met 24K Gold van de Selvert lijn.

De Estetica Beauty Innovation Award is een initiatief van VNU Exhibitions samen  met leveranciersorganisatie BT&EA en het nieuwe internationale trendmagazine Esteticia.nl NL. De award is in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve professionele producten die op de Beauty Trade special gelanceerd worden, in the spotlights te zetten.  Met deze prijs onderstrepen de drie initiatiefnemers het belang van innovatie in de professionele verzorgingsbranche.

Een gerenommeerde persjury heeft de ingezonden producten beoordeeld op de volgende vier criteria: innovatie, verpakking en uitstraling, ingredie«nten en merchandise.

De jury bestond uit:

Voorzitter: Michelle Bevoort, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Cosmetica Journalisten (VCJ), beautyredacteur van Marie-ClaireAgnes Frenkel, freelance journalist, schrijft met name voor het vakblad Estheticienne Monique Lindeboom, freelance journalist, schrijft voor een groot aantal beautybladen Marieke Schutte, auteur van het boek "Iedereen heeft een huid" en beautyingrediënten specialist
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren