Wat schenk jij in je salon?

01.06.2018 | Trends | 1294 keer bekeken
Wat schenk jij in je salon?

Het meest geserveerde drankje in de salons of andere gelegenheden is toch wel het ouderwetse kopje koffie. Koekje erbij?! Maar eerlijk, zit je met dit weer op zo’n warme, soms veel te sterke, bak leut te wachten? Een watertje kan natuurlijk heel verfrissend zijn, maar is wel zo saai. Het kan beter, lekkerder én gezonder! Serveer jouw klanten eens limonade!

Als je het hebt over homemade limonades, dan zijn vers, huisgemaakt, puur en passie de trefwoorden. Iets wat jouw klanten zeker zullen waarderen! Bovendien ziet het er leuk uit, het smaakt verfrissend, is goed voor de dorst en heerlijk van smaak. En zeg nu zelf, zo’n kleurrijk glas met heerlijke limonade ziet er toch ontzettend gezellig uit?

Limonade populair

Vergeet de ouderwetse fles limonadesiroop die je aanlengt met water, maar kies voor verse biologische limonade! Zeker in je salon wil je je klanten een gezond en verantwoord drankje kunnen schenken. En dan is een light drankje echt een no go! Hoewel limonade een beeld oproept van kinderfeestjes en gekleurde rietjes, is limonade een volwassen drank: vers bereid, originele recepturen, biologisch en zonder toevoegingen. De smaak van limonade verandert mee: vroeger was de smaak zuur en zoet, nu kiest men voor bitter. Op zich logisch, want ook gember wint het aan populariteit. En het leuke van limonade maken is, dat je zelf eindeloos kunt experimenteren en mixen.

Zelf limonade maken

Limonade is dus niet alleen hip, maar ook een heerlijke dorstlesser, vers en makkelijk te maken. Je kunt je eigen limonade uiteraard maken met gewone suiker, maar je kunt als alternatief ook palmbloemsuiker, honing of ahornsiroop gebruiken. Soms kan de limonade door het fruit dat je hebt gebruikt al zo zoet van zichzelf zijn, dat je eigenlijk helemaal geen suiker of iets dergelijks nodig hebt.

Laat je klant kiezen

Je kunt natuurlijk zelf dagelijks een verse limonade maken, maar je kunt het jezelf ook een stuk gemakkelijker maken door limonadesiroop in zakjes te kopen. Veel van deze siropen zijn suikervrij en gemaakt volgens traditionele receptuur. Ook hier geldt vaak dat ze vrij zijn van toegevoegde kleurstoffen, aroma's en conserveermiddelen. Met één zakje maak je al een heerlijk glas limonade en het voordeel is dat je klant zelf haar eigen smaak kan uitkiezen!

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • 01.06.2018 - 22:05 uur | L.J.M. Frijters-Tempelaars

    Ik schenk een siroop(S.P.A.) afgestemd op de behandeling of een infusion( Les Gavots) ijskoud met fruitijsblokjes er in, klant vind het heerlijk, apart omdat ze op de behandeling is afgestemd. Jammer genoeg gaan er een paar siropen uit het assortiment wegens te weinig afnamen. Maar daar komt vast iets bij mij voor in de plaats