Waarom je je zou moeten inschrijven voor een vakverkiezing

18.08.2015 | Beursnieuws | 1109 keer bekeken
Waarom je je zou moeten inschrijven voor een vakverkiezing

Als je niet durft om te verliezen word je nooit een winnaar

Ik heb me ingeschreven voor een vakverkiezing in 2016. Ik ga dit doen ondanks dat ik dit een heel spannend project vind. Ik ben bang om te falen, maar is die angst eigenlijk wel terecht? Nu kan ik in ieder geval niet meer terug. Ik ben ondernemer in hart en nieren en zie kansen die anderen nog niet zien, maar is dat genoeg om met een felbegeerd award naar huis te gaan?


Waarom ik meedoe aan een verkiezing?

Door privéomstandigheden verloor ik alles wat ik jarenlang had opgebouwd. Mijn zaak en mijn huis, maar gelukkig niet mijn visie en enorme doorzettingsvermogen. Ik wil, door mee te doen, laten zien dat je ondanks alles in staat bent om terug te komen. Ik heb er keihard voor geknokt en doe dat nu nog. En dat heeft succes want ik groei en krijg heel veel nieuwe klanten.


Mijn bedrijf groeit

Ik heb een compleet ander bedrijf gecreëerd, omdat ik naast mijn hoofdmerk investeer in kennis en in andere methoden waardoor ik een beter aanbod creëer. Mijn klantenbestand is enorm gegroeid, tegelijkertijd is mijn klantenbestand veranderd. Dat vergt van mij dat ik meeverander en dat ik in kaart moet krijgen wie nu mijn klanten zijn en wat ze wensen. Op dit moment ben ik druk bezig, in samenwerking met een universitair onderzoeksbureau, om hier meer inzicht in te krijgen.

Inzicht krijgen

Wat je bereikt door mee te doen aan zo’n verkiezing is om inzicht in waar je mee bezig bent en waar je als ondernemer staat. Daarmee behaal je al winst. Op welk segment richt ik mij eigenlijk? Wat is mijn doelgroep? Welke visie heb ik en welke kant wil ik met mijn bedrijf op gaan in de toekomst? Je komt in een proces, het doet wat met je....

Dus ik kan het iedereen aanraden. Je hebt er altijd profijt van. Daarnaast is het uiteraard ook een belangrijk marketingtool. Wat de uitkomst ook moge zijn. Meedoen is voor mij een overwinning. I am back in business.


Groeten Maudy
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Melanie R
    21.08.2015 - 08:33 uur | Melanie R

    Hallo Maudy. Ik heb me ook opgegeven en vind het net als jij ook spannend maar het gaat bij mij ook in eerste instantie om het proces en het inzicht wat dat weer geeft en als er meer in zit (ik hoop eigenlijk stiekem wel op een nominatie) dan zou dat heel leuk zijn maar zoals ik al zei is het proces al de moeite waard.

    Veel succes met je inzending. Groeten Melanie.