Speciaal scholierenprogramma op Beautyspot.nl trade edition 2016

16.02.2016 | Branchenieuws | 2251 keer bekeken
Speciaal scholierenprogramma op Beautyspot.nl trade edition 2016

Niet alleen de ervaren beautyprofessional maar ook aanstormend talent kan bijblijven in het vak. Op maandag 11 april zullen wij in samenwerking met het kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging leerlingen van ROC's ontvangen tijdens de Beautyspot.nl trade edition.

Studenten en docenten krijgen gratis toegang

Op maandag 11 april wordt er speciaal voor eindejaarsstudenten schoonheidsverzorging en pedicure (niveau 3 en niveau 4) een studentenprogramma georganiseerd. Docenten uiterlijke verzorging en hun studenten kunnen op deze dag de beurs gratis bezoeken en deelnemen aan een speciaal voor hen ontwikkeld kennisprogramma. Docenten van ROC's kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Studentenprogramma

De studenten zijn op 11 april 2016 van harte welkom vanaf 10 uur. De ontvangst zal plaatsvinden in een speciaal daarvoor gereserveerde ruimte. Daar zal in samenwerking met het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging een korte educatieve quiz worden gehouden.

Op de beursdag zelf worden er op het stylingpodium diverse inspiratiesessies gegeven (op MBO niveau) over visagie en hairstyling door Tom Sebastian. Hij zal de scholieren ook informeren over de mogelijkheden  na de opleiding (Een diploma en wat nu?). Ook vinden er gedurende de dag diverse lezingen plaats, onder andere over trends en ontwikkelingen in de branche uiterlijke verzorging (gratis toegankelijk). Als de scholieren de beurs bezocht hebben worden ze uitgenodigd om een korte enquête in te vullen. 

Voor meer informatie over het studentenprogramma kun je contact opnemen met onze Visitor Service via telefoonnummer 030-2955911


Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (5)

Reageren
 • 16.02.2016 - 16:59 uur | Lian van Mourik

  Hi Els,
  We hebben het stuk hierboven bijgewerkt dus het zou nu antwoord op al je vragen moeten geven! ;)

  Gr. Lian van Beautyspot

 • Els van Dooren
  16.02.2016 - 11:18 uur | Els van Dooren

  Is deze cursus ook geschikt voor 1e jaars studenten? En hoe gaat zo'n dag dan precies in zijn werk? Vind de cursus ook plaats in de jaarbeurs of is dit op een andere locatie en wordt dan aansluitend de beurs bezocht?

 • 10.02.2016 - 10:44 uur | Lian van Mourik

  Hi Laurie,
  Dat is zeker mogelijk! Als het goed is wordt jullie docent op deze mogelijkheid gewezen en kan hij de hele klas opgeven bij ons. Mocht de docent over een á twee weken nog niets gehoord hebben stuur ons dan even een berichtje (info@beautyspot.nl) en dan regelen we het!

  Gr. Lian van Beautyspot

 • Laurie Helleman
  09.02.2016 - 20:04 uur | Laurie Helleman

  Wij volgen een opleiding voor schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Is er ook een mogelijkheid om met de hele klas naar jullie toe te komen?
  Met vriendelijke groet,

  Laurie

 • Esther - Elaness
  19.09.2015 - 19:28 uur | Esther - Elaness

  Wat een goed idee!! Dat leer je niet op school. Jammer dat het er in mijn 'starttijd' niet was.