Schoonheidsgeheim van internationale celebrities en royalties

29.11.2012 | Branchenieuws | 709 keer bekeken

Heaven® Skincare by Deborah Mitchell is een lijn van anti-aging huidverzorgingsproducten, ontwikkeld op basis van biologische ingrediënten.

Het assortiment voor gezicht, lichaam en haar, bestaat onder meer uit: cleansers, toners, crèmes, maskers, body washes, shampoos & conditioners, body scrub, body spray, anti-cellulite producten en verstevigende crèmes.

biologische ingrediënten en zonder parabenen of nanotechnologie
De formules zijn samengesteld zonder de methylparabenen, welke kunnen leiden tot allergische huidreacties. Heaven® maakt ook geen gebruik van nanotechnologie in de producten en er wordt niet getest op proefdieren.

Geliefd
Door de jaren heen hebben de huidverzorgingsproducten diverse celebrities voor zich weten te winnen. Bekende liefhebbers en trouwe gebruiksters van de producten en de behandelingen zijn o.a.: Dannii Minogue, Emilia Fox, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham en Katie Price. Zelfs een aantal Engelse royalties zijn inmiddels groot fan, zegt het merk.

Het grote geheim van o.a. Kate Middleton?
De absolute paradepaardjes zijn de crèmes op basis van bijengif (Bee Venom). Deze worden geclassificeerd als natuurlijke alternatief voor botox. De Hertogin van Cornwall, Camilla Parker Bowles, heeft publiekelijk verklaard dat ze al een aantal jaren trouw de Bee Venom-producten gebruikt en behandelingen bij Deborah in de salon ondergaat. Hetzelfde geldt voor schoondochter Kate Middleton.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren