Redding bij rosacea?

10.10.2012 | Branchenieuws | 1243 keer bekeken
Redding bij rosacea?

Vlekkerige roodheden, hittevlekken, verwijde adertjes en kleine huidontstekingen kunnen kenmerken zijn van rosacea. De juiste huidverzorging is voor cliënten met rosacea van essentieel belang. Dit onrustige huidbeeld stelt tenslotte hoge eisen aan de verzorging en de huid kan overgevoelig reageren op de verkeerde producten.

De cosmeceuticals van CelluCur bieden een oplossing. Het Couperose Therapy Concept vermindert zichtbare en symptomen van deze chronische huidziekte. Roodheden worden verminderd, de hyperactieve vaatreacties worden gereguleerd, de vaatwanden worden gestabiliseerd en de opbouw van ongewenste vaatjes wordt gestopt.

De neuroncosmetische werkstoffen verminderen oneffenheden en zorgen dat de huid minder gevoelig aanvoelt. De gevoeligheid wordt gereguleerd en de huidbarrière weer hersteld. De Couperose Therapy-lijn bestaat uit vijf op elkaar afgestemde producten: twee serums voor de versterking van de vaatjes, een 24-uurs verzorgende en beschermende cream en fluid voor meer weerstand en een kalmerend gelmasker.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren