Presentatie Beauty Award door Kim Kötter

17.03.2017 | Columns | 1012 keer bekeken
Presentatie Beauty Award door Kim Kötter

Vorige week was er een speciale genomineerdendag voor de 18 kanshebbers op de Beauty Award. De dames werden ontvangen voor een dag vol informatie, een speciale workshop over contentplanning én de ontmoeting met de presentatrice voor dit jaar: Kim Kötter. Vooraf werd er volop gespeculeerd wie de presentatie zou gaan doen op 10 april en de genomineerden waren zeer content met de keuze die organisator Beauty Trade Professionals heeft gemaakt. “Het is echt zo’n leuke spontane vrouw”, glundert één van de genomineerden.

Gala-avond 10 april

De uitreiking van de prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecalisten en schoonheidssalons vindt dit jaar plaats op 10 april in Studio 21. Beauty Trade Professionals, de organisator van het vakevent, heeft dit jaar nog iets meer balans gebracht in de avond. Er zit iets meer tempo in zodat er tijd en energie overblijft voor een leuke afterparty. De avond start als altijd met een sterrenontvangst op de rode loper en een showavond in het studiotheater waar de uitreikingen plaatsvinden, terwijl er tapas geserveerd worden. Een afterparty met DJ en dansvloer maken de feestelijke avond af.

Zelf tafelgast worden?

Wil je zelf als tafelgast de gala-avond meemaken? Als supporter van je collega, vriendin of klant die genomineerd is bijvoorbeeld. Of gewoon omdat je de professionals in het beautyvak een warm hart toedraagt. Kom dan stralen op de rode loper, geniet van de show, applaudisseer voor de genomineerden en dans tijdens de afterparty! Een tafelgastkaart voor de uitreiking van de Beauty Awards 2017 kost 110 euro per persoon, exclusief BTW. De ronde tafels in Studio 21 beschikken over tien plekken. Wil je graag bij elkaar zitten? Bestel de kaarten dan ook gelijktijdig, zodat de tafelschikking klopt. 

Je kunt de tafelgastkaarten bestellen per mail via info@beauty-award.nl. Geef in de mail je (bedrijfs)naam, adresgegevens en het aantal gewenste tafelkaarten door.

Entreekaarten winnen

Houd de komende weken ook onze facebookpagina goed in de gaten om twee entreekaarten te winnen voor de uitreiking op 10 april!

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren