Pom-poms op de nagels: de nieuwste vorm van nail art

20.07.2016 | Trends | 2526 keer bekeken
Pom-poms op de nagels: de nieuwste vorm van nail art

Of het heel handig en praktisch is, blijft nog even de vraag. Het plaatsen van pom-poms op de nagels is de nieuwste in-het-oog-springende rage die is overgewaaid vanuit Korea. Is deze vorm van nail art iets voor in jouw nagelstudio?

Van mode tot nail art

In de winter zijn pom-poms niet weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze vooral op mutsen, shawls, bungelend aan tassen en vesten. De fluffy bolletjes ogen schattig en hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. Deze zomer zijn ze niet langer voorbehouden aan winterse fashion, maar veroveren ze in rap tempo de nagelbranche.

Pom pom 2.jpg

Kleine of grote pom-poms

De pom-poms plaats je met nagellijm op de nagels. De nagels kun je vooraf gewoon voorzien van een nagellak, acryl, gel of gel-nagellak en eventueel nail art. De pom-poms kun je vervolgens aanbrengen op alle nagels of je kunt deze nieuwe vorm van nail-art beperken tot één of een aantal nagels. De grappige bolletjes variëren in grootte; van heel klein tot groter, waarbij ze het complete nagelbed bedekken. Breng ze bijvoorbeeld aan bij de nagelriem of op het midden van de nagel.

Pom pom 3.jpg

Social media in de ban van de pom-pom nail art

De trend is inmiddels opgepikt door nagelstylisten van over de hele wereld. Op Instagram kun je de grappige, creatieve, uitbundige en soms hysterische nail art bewonderen. Wij hebben er alvast een aantal voor je uitgezocht om je te inspireren. Wat denk jij: is deze trend geschikt voor jouw klanten? 

Pom pom 4.png

Pom pom 5.png

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (3)

Reageren
 • 24.07.2016 - 16:04 uur | L. M. Hof

  Jeetje, wie bedenkt zoiets? Verschrikkelijk wat lelijk! En zoals ook al genoemd, hoe ziet het eruit nadat je je handen hebt gewassen?! Lekker hygiënisch ook, not!

 • 23.07.2016 - 15:28 uur | Nel van Dijk

  Is leuk voor 1 avondje stappen.
  Ik vraag mij af als je je handen hebt gewassen hoe ze er dan uitzien.

 • sonja Timmerman
  21.07.2016 - 15:55 uur | sonja Timmerman

  Het ziet er echt niet uit. En volgens mij vallen die bolletjes er gelijk af.