Onderteken de petitie voor een laag BTW-tarief voor de schoonheidsspecialist

05.01.2013 | Branchenieuws | 2810 keer bekeken
Onderteken de petitie voor een laag BTW-tarief voor de schoonheidsspecialist

Ongelijke behandeling van de BTW voor schoonheidsspecialist brengt een onacceptabel onderscheid in de uiterlijke verzorgingsector en zorgsector aan. Terwijl in de gezondheidszorg er BTW vrijstelling is en de kapper de handhaving van 6% BTW heeft, krijgt de schoonheidsspecialist een BTW-verhoging. 

Graag ondertekenen op onderstaande link, 

http://petities.nl/petitie/schoonheidspecialist-naar-6-enof-vrijstelling-btw

Laat je ondertekening gelden door de mail van petitie.nl te bevestigen

en zeg het voort door twitteren, facebooken, bloggen en/of mailen. 

Veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen. Als u dit doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Michel Smit
    15.01.2015 - 00:37 uur | Michel Smit

    Dit geldt tevens voor de stomerij, leverd de zelfde diensten als kledingreparatie,schoenmaker en dergelijken. Hoe krom wil de kamer en de belasting het maken? Het zijn mafia praktijken en niemand heeft de macht om dit te veranderen. We worden alleen maar leef getrokken, mensen moesten eens beseffen hoevaak er ook btw over producten en diensten worden gevraagt. Zo betaald de klant ik weet niet hoevaak btw over zijn broek, in de winkel, stomerij tich x, kledingreparaties. Zo blijven ze ontvangen. En als het nou eens goed besteed werd. Wanneer komt NL eens in aktie? Hoelang blijven we alles tollereren?Voor de rechter halen!