Omzet schoonheidssalons stijgt 2e kwartaal 2015

12.08.2015 | Branchenieuws | 2343 keer bekeken
Omzet schoonheidssalons stijgt 2e kwartaal 2015

De schoonheidssalon realiseerde het 2e kwartaal in 2015 gemiddelde omzet van ruim 4000 Euro per maand. Dit is een stijging van 15% ten opzichte van het 2e kwartaal 2014 Dit blijkt uit recent onderzoek van het Beautyspot.nl Trendpanel dat maandelijks de omzet van professionele schoonheidssalons monitort. De omzet van de schoonheidssalon was in het 2e kwartaal gemiddeld 14% hoger dan in het eerste kwartaal van 2015. Alles wijst er op dat er aan de dalende omzettendens in de schoonheidsbranche een einde is gekomen. 

Beautyspot.nl Trendpanel

Het Beautyspot.nl Trendpanel bestaat uit beautyprofessionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd als: "schoonheidsverzorging, pedicures en manicures". Van de panelleden is 60% lid van Anbos. Het gaat dus vooral om de professionele salons binnen de schoonheidsverzorgingsbranche.

Meedoen aan het Beautyspot.nl Trendpanel? 
Ook jij kunt lid worden en mee praten over alles wat er in de schoonheidsbranche gebeurt. De uitkomsten van ieder onderzoek worden na afloop anoniem gepubliceerd op Beautyspot.nl.

Als je meedoet aan het trendpanel dan vragen we je circa 4 keer per jaar om deel te nemen aan een (online) onderzoek over actuele onderwerpen. De resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt.  

We vinden het leuk om een goed beeld te hebben van de professionele markt en zouden het erg op prijs stellen als ook jij meedoet. Als je dat leuk vindt, stuur dan een mail met daarin je naam naar: panel@beautyspot.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
  • M Z
    20.08.2015 - 11:50 uur | M Z

    Ja dat wil ik ook graag weten. Je hebt heel weinig aan dit soort cijfers als er niet bekend is over hoeveel gewerkte uren dit gaat. Jammer dat dit niet duidelijk is.

  • 20.08.2015 - 11:08 uur | Dorien Peeters

    Gaan deze cijfers uit van een full-time werkweek?