Omzet schoonheidssalons groeit in 3e kwartaal 2015 met 7%

10.11.2015 | Columns | 3355 keer bekeken
Omzet schoonheidssalons groeit in 3e kwartaal 2015 met 7%

De schoonheidssalon realiseerde het 3e kwartaal in 2015 een gemiddelde omzet van bijna 3100 Euro per maand. Dit is een stijging van 7% ten opzichte van de omzet in het 3e kwartaal 2014 Dit blijkt uit recent onderzoek van het Beautyspot.nl Trendpanel dat maandelijks de omzet van professionele schoonheidssalons monitort. De omzet van de schoonheidssalon was in het 2e kwartaal gemiddeld 24% lager dan in het tweede kwartaal van 2015. Dit wordt veroorzaakt door de vakantieperiode.  

Beautyspot.nl Trendpanel

Het Beautyspot.nl Trendpanel bestaat uit beautyprofessionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd als: "schoonheidsverzorging, pedicures en manicures". Van de panelleden is 60% lid van Anbos. Het gaat dus vooral om de professionele salons binnen de schoonheidsverzorgingsbranche.

Meedoen aan het Beautyspot.nl Trendpanel? 
Ook jij kunt lid worden en mee praten over alles wat er in de schoonheidsbranche gebeurt. De uitkomsten van ieder onderzoek worden na afloop anoniem gepubliceerd op Beautyspot.nl.

Als je meedoet aan het trendpanel dan vragen we je circa 4 keer per jaar om deel te nemen aan een (online) onderzoek over actuele onderwerpen. De resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt.  

We vinden het leuk om een goed beeld te hebben van de professionele markt en zouden het erg op prijs stellen als ook jij meedoet. Als je dat leuk vindt, stuur dan een mail met daarin je naam naar: panel@beautyspot.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
  • Cléophée Van Wigcheren
    19.11.2015 - 10:26 uur | Cléophée Van Wigcheren

    Deze cijfers zeggen mij niet zo veel. Ik zou graag meer info zien over hoeveel medewerkers het gemiddeld gaat in "de schoonheidssalon" en hoeveel gewerkte uren. Beter nog, de cijfers omrekenen naar 'per schoonheidsspecialist, per (bv) 32 uur per week. Kan iedereen het omrekenen en vergelijken met eigen gewerkte uren.

  • Melanie R
    10.11.2015 - 08:14 uur | Melanie R

    Nog steeds jammer dat er bij deze cijfers geen inzicht is in de gewerkte uren. Ik persoonlijk vind de omzet heel erg laag maar eigenlijk heb ik geen goed inzicht zo omdat er dus niet bijstaat op basis van hoeveel gewerkte uren dit is.