Nieuwe LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel

Live Edition | 633 keer bekeken
Nieuwe LYCON SPA Essentials™ Anti Bump Foaming Gel

Voor een langdurig glad en haarvrij lichaam heeft LYCON Waxing diverse waxproducten voor vrouwen en mannen voor o.a. het professioneel waxen van de bikinilijn en oksels en het ontharen van de rug en borstpartij. Nieuw is een mild schuimende wasgel, die ingroeiende haartjes en irritaties na het waxen helpt voorkomen.

Alle waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules verzorgende eigenschappen hebben voor de huid. Ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Op lage temperaturen.

Anti Bump Foaming Gel
De nieuwe Lycon Anti Bump Foaming Gel werkt effectief tegen ingroeiende haartjes en irritaties. De formule op basis van tea tree oil, arnica en calendula kalmeert en bestrijdt opkomende pukkeltjes op het lichaam (en gezicht). De wasgel beschermt de pH-waarde van de huid en zorgt voor een schone, zachte en gladde huid. Ideaal om thuis te gebruiken na waxbehandelingen.

Smooth & Co.
Beautyspot.nl live edition
Beauty2Shop
Stand 04.B104
Meer exposantennieuws »

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren