​Nieuwe leveranciers op beautybeurs in Utrecht

07.04.2016 | Beursnieuws | 1320 keer bekeken
​Nieuwe leveranciers op beautybeurs in Utrecht

Nieuwe leveranciers op beautybeurs in Utrecht

Terwijl de opbouw in volle gang is deze week, komen er nog steeds nieuwe exposanten bij die de beurs in Utrecht niet willen missen. En stilstaan is achteruit gaan, zoals jullie weten. Dus we doen er alles aan om alle merken lastminute een plek te geven op de beursvloer. Niet alleen fijn voor de leveranciers, maar zeker ook voor jullie als vakbezoekers!

Wil je weten wie deze last-minute exposanten van Beautyspot.nl trade edition zijn? Bijvoorbeeld gisteren alleen al, zijn Ganesja bedrijfskleding, MoroccOil en Fanly toegevoegd aan de deelnemerslijst. Ben je benieuwd naar een compleet overzicht van deelnemers in Utrecht? En dan ook écht de meest recente versie van vandaag? Bekijk dan hier de deelnemerslijst van dit moment!

Maar wie weet hoe deze lijst er morgen uit ziet… Dus hou daarom onze Facebook eventpagina goed in de gaten voor de laatste updates over de beautybeurs in Utrecht.

Nog meer voorpret beleven aan je beursbezoek dit weekend? Bekijk dan ook nog even de plattegrond.

Wij (beursteam, meer dan honderd exposanten en talloze deskundige sprekers) verwelkomen jullie graag op 9, 10 of 11 april op de beurs! 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren