Nieuw bestuur NCV

01.05.2015 | Branchenieuws | 1070 keer bekeken
Nieuw bestuur NCV

Tijdens de NCV-ledenvergadering op 22 april jongstleden hebben de NCV leden een nieuw bestuur gekozen. Mevrouw J. Lijbers (Unilever Benelux), de heer J.C. Bondy (L'Oréal Nederland) en de heer I. de Jonghe (Henkel Beauty Care) op voordracht van het NCV-bestuur door de leden benoemd. De heer L. Hertz (Elha Cosmetics) heeft zich herkiesbaar gesteld en de leden hebben ingestemd met zijn herbenoeming.

Afscheid is genomen (deels tijdens het verenigingsjaar) van mevrouw A.E.E. de Haan (Unilever Benelux) en de heren E. Dumez (Henkel Beauty Care), F. Pierik (Coty Benelux) en U. Springer (L'Oréal Nederland). De NCV is hen erkentelijk voor hun betrokken inzet voor de vereniging.

Lid van het NCV-bestuur zijn verder: mevrouw M. van Ee (voorzitter, hannah SIRC) en de heren P. van Dansik (Delarange Cosmetics), B. van Iterson (vice-voorzitter, KAO Benelux), R.J.W. Manhoudt (Procter & Gamble Nederland) en R. Pannevis (Beiersdorf).

De Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van producten voor de persoonlijke verzorging, zoals shampoo, deodorant, zonnecosmetica en geuren

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren