Nationale Nagelstudio Battle

16.03.2016 | Beursnieuws | 1499 keer bekeken
Nationale Nagelstudio Battle

Nationale Nagelstudio Battle

Stel je eens voor, de naam van jouw salon in de publiciteit, gratis toegang tot de beurs, een verwen arrangement voor Thermen Bussloo, beoordeeld worden door een professionele jury en nog veel meer.. Dit alles kan jou overkomen wanneer je je hebt ingeschreven voor de Nationale Nagelstudio Battle!

In de Nationale Nagelstudio Battle nemen nagelsalons van verschillende niveaus het tegen elkaar op om binnen een bepaalde tijd de mooiste nagels bij hun model te creëren. Nadat beide handen zijn gelakt en de jury beraad heeft gehouden volgt de uitslag. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de trotse winnaar mag noemen van de Nationale Nagelstudio Battle en naar huis gaat met een verwenarrangement voor twee personen bij Thermen Bussloo!

Naast het feit dat je als salon in staat bent om jouw talenten te laten is er ook ruimte om jouw vaardigheden te vergelijken met andere collega’s. Zo kun je ondervinden op welk niveau je je nu bevindt, op welk niveau andere salons zich bevinden en of het gat hiertussen wellicht een kans vormt voor jou. Kortom een interessante en leerzame ervaring waarbij in de meeste gevallen alleen je passie hoeft te beoefenen namelijk; nagels behandelen.

Binnen de battle is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor twee categorieën: voor de Gelpolish salonbehandeling en de Acryl salonbehandeling. De battles in deze categorieën vinden plaats op zaterdag en zondag wat ons brengt op een totaal van vier battles en dus ook 4 winnaars.

De battle wordt gepresenteerd door niemand minder dan Betty van de Berg (Christel de Laat). Zij neemt zowel de bezoekers als deelnemers op een humoristische manier mee in de beleving van de battles.

De jury bestaat uit de volgende experts

 • -Saida Kouwenhoven; nailartist en eigenaresse van haar salon ANROSA Nagelstyling & Manicure;
 • -en Esther Kalkman; beautyblogger op het gebied van nagels en eigenaresse van Elaness nagelstudio.

Kortom, een interessante en plezierige ervaring voor zowel bezoeker als deelnemer van de Nationale Nagelstudio Battle. Ben jij benieuwd geworden naar de battle, het reglement of zo enthousiast dat je je meteen wilt inschrijven? Klink dan snel op de button hieronder.


Kijk op de website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (5)

Reageren
 • Debbie Hehanussa
  18.03.2016 - 13:45 uur | Debbie Hehanussa

  Hi Meta,

  Dank je wel! Voor je verduidelijking.

  Tot in April :) Fijn weekend!

  Groetjes Debbie

 • 18.03.2016 - 09:35 uur | Meta Coenen

  Hi Debbie, hierbij antwoord op je vragen:
  - Gelpolish: rood
  - French manicure: roze nagelbed en witte tip bestaande uit acryl (geen gel)
  - Cover: er mag met cover gewerkt worden
  - Lengte: is zelf te bepalen als het maar wel past bij de vorm van de hand
  - Rood lakken: is niet verplicht

  Hoop dat je dat wat opheldering geeft?
  Prettig weekend alvast en hopelijk tot ziens in april?
  Groeten, Meta

 • Debbie Hehanussa
  17.03.2016 - 17:18 uur | Debbie Hehanussa

  Dank je wel Meta voor jou antwoord.

  Dat is duidelijk. Hopelijk mag ik dan om nog wat verduidelijking vragen.

  Gelpolish; french of rood?

  French manicure alleen acryl of ook gel? Mag er met cover gewerkt worden? Is er een minimum of maximum aan lengte van de nagels?
  Er hoeft geen hand rood gelakt te worden?

  Met vriendelijke groet,
  Debbie

 • 17.03.2016 - 16:00 uur | Meta Coenen

  Beste Debbie,

  Dank voor je reactie en goed te lezen dat je enthousiast bent over deze nieuwe wedstrijd (battle). Weet dat we zowel voor de gelpolish salonbehandeling in de ochtend, als voor de French normaal in de middag, 1,5 uur hebben ingepland. Daarvoor een kwartier voorbereiding, daarna tijd voor opruimen, jurybeoordeling en een uitreikingsmoment. Dit moeten we nog aanpassen in ons reglement, stond er in eerste instantie verkeerd in. Goed dat ook jou dit is opgevallen!

  De 1,5 uur hebben we in overleg met de jury afgestemd. Met name omdat we de snelheid in de battle willen houden (o.a. voor toeschouwers) en omdat er andere onderdelen in het programma gepland staan op het Styling Stage.

  Uiteraard hopen we dat je je aan wilt melden. Of komt kijken hoe je collega's het doen! Groeten, team Beautyspot.nl

 • Debbie Hehanussa
  17.03.2016 - 13:48 uur | Debbie Hehanussa

  Beste organisatie,

  Hoewel ik het super vind dat er weer een wedstrijd is in de jaarbeurs vraag ik mij af wie de wedstrijdreglementen heeft opgezet?

  Op zaterdag 1 uur en op zondag 1,5 uur voor het zetten van French manicure nagels in Acryl is echt niet te doen. Als deze organisatie denkt dat er binnen 1 uur een hoge kwaliteit wedstrijd waardige french manicure set afgeleverd kan worden dan hebben ze zich duidelijk niet verdiept in ons vak. Daarnaast is onder wedstrijddruk altijd al wat meer tijd nodig voor de zenuwen.
  Vind dit echt erg jammer.
  Voor gelpolish anderhalf uur is prima en misschien juist zelfs wel erg veel tijd gezien de makkelijkere techniek voor dit systeem.
  Graag een verzoek om de Acryl FM op zijn minst naar 1 uur 45 min of zelfs 2 uur te zetten zodat de wedstrijd echt voor iedereen toegankelijk is!

  met vriendelijke groet,
  Debbie Hehanussa