Nageltrend winter 2015: stiletto of amandelvormige nagels

23.10.2015 | Trends | 6557 keer bekeken
Nageltrend winter 2015: stiletto of amandelvormige nagels

Niet alleen de kleur van de nagels verandert met de seizoenen, ook de vorm van je nagels is aan verandering onderhevig. De stiletto vorm die vooral populair is onder nagelstylisten zelf, zullen  de komende winter te zien zijn aan menig beroemde vingertop. Voor een puntgave en opvallende spits toelopende stiletto nagel is vakmanschap nodig en dat kan er voor zorgen dat je in je salon meer vraag krijgt naar dit type nagels. Zorg ervoor dat je vaktechniek op peil is als je deze nagels bij klanten gaat zetten.

Voor veel klanten is de stilettonagel 'de ver van mijn bed show' en totaal niet draagbaar. Geen nood, ook de amanadelvormige nagel is sexy, chic en elegant. Vijl de nagel in een langere, amandelvormige shape en lak deze strak in een nude tint als oud roze of een warme grijs kleur. Ook dat is de komende winter helemaal on trend.

Ook zien we nog steeds de squared shaped nagels, vaak in combinatie met een French manicure. Deze trend heeft lang aangehouden maar is ingehaald door de korte nagels.  Mooi, kort en rond geshaped met perfect verzorgde nagelriemen in een mooie heldere kleur gelakt, vaak in rood. 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • reshma tikai
    28.10.2015 - 00:23 uur | reshma tikai

    Ik denk dat de trend voor de winter helemaal geen stiletto is. Maar ballerina nagels. Smal vierkant nagels net als de ballerina schoen. En winterkleuren bordeaux, navy blue, army groen, oud roze, donker en licht grijs. En mooie matte nagels