Nagelstudio Claudies Nails gaat goed in de Beautysalon Top 100

05.08.2015 | Branchenieuws | 2178 keer bekeken
Nagelstudio Claudies Nails gaat goed in de Beautysalon Top 100

De Beautysalon Top 100 is een populariteitsprijs. Dat betekent niet automatisch dat de allergrootste salons gaan winnen. Claudies Nails is een nagelstudio zonder personeel en het gaat het goed met het aantal stemmen voor deze studio…


Naam specialist: Claudia Frèrejean
Naam salon: Nagelstudio Claudies Nails
Categorie: zonder personeel
Nominatie: www.beautysalontop100.nl/nomination/384


Waarom doe je mee?

Ik ben in januari 2014 begonnen met mijn nagelstudio aan huis als ZZP'er. Helaas kreeg ik eind 2014 mijn ontslag bij mijn oude werkgever. Nu probeer ik met de Beautysalon Top 100 mijn nagelstudio meer bekendheid te geven.


Waarom verdient jouw salon een hoge plek in de Beautysalon Top 100?

Door mijn doorzettingsvermogen laat ik zien dat ik veel om mijn beroep geef. Ik heb ondertussen 15 certificaten en 1 diploma en mijn salon is erkend CND™Shellac™ salon. Het geeft mij de moed om door te gaan na een rotperiode. Hopelijk verdient mijn nagelstudio een hoge plek. Dat zou een droom zijn die uitkomt. Ik hoop ook dat ik nog heel lang, mooie acrylnagels mag blijven zetten bij mijn lieve klanten en dat zij nog lang achter mij en mijn salon blijven staan.


Wat voor reacties van klanten heb je tot nu toe gehad?

De reacties van mijn bestaande en nieuwe klanten zijn heel erg leuk. Een paar voorbeelden zijn:
“Leuk dat je meedoet!”
“Hoeveel stemmen heb je al?”
“Laten we hopen dat je hoog eindigt, dat heb je wel  verdiend en jouw nagelstudio ook.”
“En we gaan natuurlijk voor de scooter.”

Waarmee haal je de meeste stemmen binnen?

Ik heb een aantal advertenties gezet op Facebook, flyers uitgedeeld, de poster opgehangen voor mijn raam en ik praat er veel over. Ik merk dat ik via Facebook veel stemmen binnenhaal.


Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
 • Ilona Hermans
  02.08.2015 - 12:49 uur | Ilona Hermans

  Claudia verdient het om hoog te eindigen. Ben al bij verschillende stylistes geweest maar Claudia is de beste. Neemt echt de tijd voor je en werkt erg hygiënisch en netjes. Je kunt er snel terecht en al valt er een toevoellig een nagel af valt (is mij nog nooit overkomen bij claudia) kun je zo terecht.
  Kortom een kleine salon waar iemand werkt met een groot hart voor haar zaak en de klanten. Top kwaliteit wordt er geleverd! Probeer het maar eens en je wilt nooit ergens anders meer naar toe. Zet hem op en tot snel weer:)

 • Ine Gallé van Lier
  31.07.2015 - 11:53 uur | Ine Gallé van Lier

  Claudia verdient het om heel hoog te eindigen. Ik ben al bij meerdere nagelstylistes geweest, maar zij is erg goed. Ook als er iets misgaat, nagel eraf valt of zo, kun je snel bij haar terecht. En dat is toch wel goed voor iemand zonder personeel.
  Claudia zet hem op!!!