Mooimakers op kantoor

06.04.2015 | Trends | 1797 keer bekeken
Mooimakers op kantoor

Als de werkgever het toelaat kan er voortaan ook op kantoor geknipt worden. Want voor mensen met een drukke baan is tijd een van de meest kostbare zaken. Inspelend op deze trend lanceert Cosmo Hairstyling de Cosmo Express: een service waarbij op afspraak professionele haarstylisten langskomen op kantoor voor een behandeling. Elk bedrijf dat zich aanmeldt, ontvangt een gepersonaliseerde link naar een online bookingssysteem. Zo kunnen medewerkers zelf een afspraak inplannen op een datum en tijd die hen uitkomt. Misschien ook een idee voor een schoonheidssalon of nagelstudio?

Zakenlunch, belangrijke klant of een gewoon zin om er goed uit te zien? De stylisten zijn uitgerust met een trolley met alle tools voor een mobiele haarsalon. Dit zijn de prijzen

Men's haircut: € 30 (30-40 minutes)

Women's haircut: € 35 (30-40 minutes)

Styling & Blow-dry: € 10 (10-15 minutes)

Touch-up: € 10 (10-15 minutes)


Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
 • Faila den Boon
  08.04.2015 - 12:36 uur | Faila den Boon

  De kapper schiet er inderdaad nog wel eens bij in waardoor je op het moment dat het "echt niet meer zit", probeert een gaatje in de agenda te vinden. Leuk initiatief van Cosmo wat mij betreft. Persoonlijk heb ik in mijn vrije tijd wel leukere dingen te doen dan bij de kapper zitten.....

 • Johanna van Lieshout
  06.04.2015 - 11:13 uur | Johanna van Lieshout

  Wat is er nog lekkerder dan op je vrije dag........."daar heeft iedereen er wel een van in de week, anders doe je toch echt wat fout"................naar de kapper of schoonheidsspecialiste te gaan, om daar eens heerlijk verwend te worden. Gun je jezelf deze vrije dag niet, dan wordt het verzuim aan burn-out alleen maar groter.

  Persoonlijk sta ik dus absoluut niet achter deze nieuwe trend, en zal het uiteindelijk weer allen om het economisch belang draaien.