LOVEA BIO wint 3e prijs

06.02.2013 | Branchenieuws | 944 keer bekeken
LOVEA BIO wint 3e prijs

Op dinsdagavond 5 februari vond de jaarlijkse Beauty Astir-uitreiking, een initiatief van de Vereniging van Cosmeticajournalisten (VCJ) plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. LOVEA BIO, de gecertificeerd biologische zonnelijn won hierbij de derde prijs in de nieuwe categorie ‘Best Eco’.

Alle producten van LOVEA BIO hebben een ECOCERT®-certificering. Producten met het ECOCERT®-keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt.

Bij dit keurmerk dienen producten ten minste 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten. In het geval van de LOVEA BIO-lijn is dit percentage 100%.

De producten van LOVEA BIO beschikken tevens over het Cosmébio®-label. Cosmébio® is de Franse beroepsorganisatie die de volledige natuurlijke en biologische cosmeticasector vertegenwoordigt, te weten leveranciers van grondstoffen en ingrediënten, fabrikanten, laboratoria en distributeurs.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
 • Sophie Spanjer
  14.04.2015 - 15:25 uur | Sophie Spanjer

  Beste Joke,

  Hartelijk dank voor je reactie via onze website Beautyspot.nl. Wij zijn zelf geen leverancier van cosmeticaproducten. Het bedrijf van LOVEA BIO is momenteel ook geen actieve deelnemer op onze website, dus kan ik je niet met hen in contact brengen.
  Wel hebben we een andere leverancier van ECOCERT cosmetica en zij leveren volgens mij ook zonnebrandcrème. Je kan eens contact opnemen via: https://www.beautyspot.nl/leveranciers/florint-b-v.
  Veel succes!


  Met vriendelijke groet,

  Sophie Spanjer
  Online Marketeer
  Beautyspot.nl

 • joke van der Stap
  14.04.2015 - 14:37 uur | joke van der Stap

  Goedemiddag.
  ik heb een vraag. Ik ben op zoek naar een boilogische zonnebrand creme . Ik heb jullie merk gevonden in een drogist en nu wil ik het eerst uitproberen ,omdat ik heel erg allergisch ben.Hebben jullie ook een proefmonster zodat ik het eerst uit kan proberen.
  Mijn vriendelijke dank , ik hoor graag van jullie. Joke v. d. Stap