Koop nu online je tickets voor de najaarsbeurs

19.07.2017 | Beursnieuws | 2782 keer bekeken
Koop nu online je tickets voor de najaarsbeurs

Beauty Trade Festival is op 16, 17 en 18 september de plek waar je als beautyprofessional wil zijn. Koop alvast je tickets voor de start van het nieuwe seizoen! De najaarsvakbeurs in een nieuwe stijl belooft de plek te zijn om Business & Pleasure te combineren met relaxte festival fun. Zien we je daar?

Alleen voor professionals

Beauty Trade Festival in Utrecht is een vakbeurs waar je als consument geen tickets voor kunt kopen. Je kunt online je registratiecode invullen die je misschien van je leverancier al hebt ontvangen of bij een vakblad hebt gekregen. Heb je deze code niet, dan kun je je KVK-nummer invullen en daarmee verder gaan in het online ssteem. Wanneer je KVK-nummer niet wordt geaccepteerd komt dit doordat je bedrijf niet geregistreerd is in de beautysector.

Wat is je vakgebied?

Tijdens het bestellen van je kaarten kom je ook bij het scherm dat vraagt in welk vakgebied je werkzaam bent en welke functie je hebt. Dit is handig voor de organisatie en voor de exposanten om te weten en jou beter te kunnen voorzien van de juiste vakkennis. Afhankelijk van je vakspecialisme krijg je bij het festival een speciale kleurcode op je festivalbandje!

Parkeerkaart nodig?

Bij het online bestellen van je tickets kun je direct een parkeerkaart aanschaffen. Kom je met de auto naar het Beauty Trade Festival in Utrecht, dan is het handig en voordelig om dit combiticket te kopen.

Food & Drink Voucher

Er zijn verschillende vouchers direct mee te bestellen om te zorgen dat je tijdens je beursbezoek smakelijke pauzes kunt houden. Bestel online vast je voordelige cateringpakket en geniet van je Coffee & Cookie, je Picnick Break en/of je Ice Tea Cocktail!

Online betalen

Je rekent meteen online af waardoor je straks bij het Beauty Trade Festival niet meer langs de kassa hoeft. Zorg dat je mailadres klopt en hou ook je spambox in de gaten als je geen bevestiging ontvangt in je mailbox. 

Je kunt je Beauty Trade Festival tickets gemakkelijk hier bestellen met je registratiecode of KVK-nummer.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren