Kaartverkoop voorjaarsbeurs gestart

09.02.2017 | Beursnieuws | 2129 keer bekeken
Kaartverkoop voorjaarsbeurs gestart

De kaartverkoop voor de voorjaarsbeurs is van start gegaan. Je kunt nu online je toegangskaarten bestellen voor de vakbeurs Beauty Trade special. Wanneer je je eigen KVK-nummer gebruikt of een kortingscode van je leverancier invult, kost je entreekaart in de voorverkoop slechts 12,50 euro. 

Doe mij maar een kaartje mèt..

Net als vorig jaar kun je voor de Beauty Trade special bij de online kaartverkoop kiezen voor een arrangement waarbij je naast je toegangskaart ook meteen je parkeerkaart aanschaft bijvoorbeeld. Of je bestelt alvast een heerlijke kop koffie met die ambachtelijke muffin. Een fruitspies die je mag dopen in de chocoladefontein is ook niet verkeerd om alvast ‘in the pocket’ te hebben. Tot slot is er de optie voor de High Wine om samen de beursdag in stijl af te kunnen sluiten. Je komt die verschillende arrangementen vanzelf tegen in het verkoopsysteem.

Vakbeurs voor vakspecialisten

De organisatie heeft een vastomlijnd bezoekersprofiel, waarbij ze zich richten op de actieve beauty professional die serieus bezig is met zijn of haar vak. De KVK-nummers van Schoonheidsspecialisten, Huidtherapeuten, Pedicures, Wellness-ondernemers en -medewerkers (spa’s, health centers et cetera), Nagelstylisten, Visagisten, Kappers, Eigenaren en medewerkers van afslankinstituten en Eigenaren en medewerkers van parfumeriezaken zijn gekoppeld aan het kaartverkoopsysteem.

170 stands vol vaknieuws

Tijdens de jubileumeditie van de voorjaarsbeurs Beauty Trade special zullen in Utrecht circa 170 stands uiteenlopende producten en  diensten presenteren  aan de beautybranche. Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, pedicures en andere vakgenoten kunnen hun hart ophalen als ze de beurshallen op 25, 26 en 27 maart binnenlopen. Een vakbeursdag zoals het bedoeld is!

Meer informatie over de beurs? www.beautytradespecial.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren