​Indrukwekkend lezingenprogramma voorjaarsbeurs

20.01.2017 | Beursnieuws | 1077 keer bekeken
​Indrukwekkend lezingenprogramma voorjaarsbeurs

De voorpret voor de voorjaarsbeurs kan echt beginnen nu! De Beauty Trade special maakt een indrukwekkend lezingenprogramma bekend voor de drie beursdagen op 25, 26, en 27 maart in Jaarbeurs. Op de veelzijdige beursvloer zijn de stijlvolle kennistheaters gevuld met een bomvol en breed programma van experts.

Nagelnieuws & hands-on workshops

In totaal zijn er vier verschillende kennistheaters, waarvan er twee speciaal ingericht zijn voor nagelstylisten. Deze theaters worden gevuld met hands-on workshops, techniekpresentaties, indrukwekkende designseminars en trendclasses. De gerenommeerde vakmensen Mey Liang, Pepyn Borrèl, Kateryna Gonchar, Aukje Veltman, Albina, Marielle de Vet, Sascha Gossen en Sanne Lodder vormen de line-up in de nageltheaters.

Ingrediëntenkennis, nieuwe technieken en bedrijfsvoering

In de andere twee theaters zijn de onderwerpen meer gericht op de beautyspecialist en op algemene bedrijfsvoering, waarbij de experts met enthousiasme hun kennis delen. Een greep uit de onderwerpen van het lezingenprogramma: ingrediëntenkennis; bindweefselmassages; (plantaardige) voeding voor de huid; wat kan licht doen? en succesvol verkopen. Op alledrie de beursdagen in Utrecht kun je vanaf 10.45 uur tot 15.30 uur aanschuiven bij de onderwerpen waar je graag meer over wilt weten.

Plan je beursdag vooraf

Alle workshops, presentaties en lezingen zijn gratis toegankelijk en hoeven niet van te voren worden gereserveerd. Wel is het slim om je eigen beursplanning te maken, zodat je op tijd bij de theaters bent en niets hoeft te missen.

Het volledige programma van de lezingen staat binnenkort online op:

www.beautytradespecial.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren