Grootste beautybeurs van Nederland in 2016 in Utrecht

29.02.2016 | Branchenieuws | 6602 keer bekeken
Grootste beautybeurs van Nederland in 2016 in Utrecht

We organiseren al meer dan 20 jaar de vertrouwde Beautybeurs in Utrecht en op 9, 10 en 11 april vindt in de Jaarbeurs de Beautyspot.nl trade edition plaats. Samen met de vakbeurzen Massagedagen, Beyond Beauty en Health & Healing is dit absoluut de grootste en meest gevarieerde beautybeurs van Nederland. Maar liefst 4 vakbeurzen onder één dak, het grootste aantal deelnemers, bestaande en opkomende merken, de meeste vierkante meters beauty en dat zelfs voor een hele schappelijke toegangsprijs. Dat is pas echt waar voor je geld, Koop hier alvast je kaartje!

Want een beurs anno nu moet veel meer bieden dan exposanten die hun innovaties op één locatie aan je tonen.  Met je vaste leveranciers heb je immers vaak contact en zij zorgen er uiteraard voor dat je goed op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk is het leuk om elkaar te ontmoeten op een beurs en even bij te praten. Maar een beurs is meer! Een beurs moet er voor zorgen dat je nieuwe ideeën krijgt om je salon een boost te geven en je de gelegenheid bieden om kennis te maken met producten, merken en leveranciers die je nog niet kent! Beautyspot.nl trade edition is een evenement waarbij je in één beursbezoek kennis kunt maken met de visie van onafhankelijke experts in de professionele beautybranche en contacten kunt leggen met een gevarieerd aanbod van (nieuwe) beautybedrijven die je daarbij helpen. 

Gevarieerd aanbod en veel nieuwe leveranciers

Waar liggen kansen in de markt? Welke producten en diensten kunnen je helpen om meer omzet te maken? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat zeggen onafhankelijke experts? Zijn er misschien andere vakgebieden waarmee jij je diensten kunt uitbreiden? Verdiep je je verder in het vak, kies je een specialisatie of juist voor uitbreiding van je aanbod? We hebben een zeer gevarieerd aanbod van bedrijven in huidverzorging, lichaamsverzorging, voeding en styling. Bekende en onbekende merken. Grote cosmeticabedrijven, groothandels en kleine specialistische bedrijven. Als je dan toch op de beurs bent dan is het handig om salonproducten en benodigdheden te kopen en gebruik te maken van beursaanbiedingen.

Workshops en lezingen van onafhankelijke experts

Iedere dag is er een veelzijdig programma waar onafhankelijke experts je gratis workshops en lezingen geven. Wat kun je doen aan rode vlekken in het gezicht? Kun je wel of niet brandwonden behandelen in de salon? En heeft botox dan toch nadelen? Op welke ontwikkelingen in de professionele beautybranche kun je inspelen en hoe kun je nieuwe klanten trekken naar je salon?  Laat je gratis inspireren door onafhankelijke experts die de nieuwste inzichten met je delen!

Op de beursvloer hebben we de Vitaal leven straat waar internationale experts lezingen houden over de nieuwste anti-aging technieken. Er wordt nieuwe apparatuur gedemonstreerd die consumenten helpen om gezond en mooi oud te worden. 

Bloggers Choice Award en Nationale Nagelstudio Battle

Bloggers hebben een grote invloed op het aankoopgedrag van consumenten. Wij hebben een aantal toonaangevende bloggers en vloggers uitgenodigd die de innovaties van leveranciers gaan beoordelen. Welk product valt het meest in de smaak? Dat wordt de winnaar van de bloggers Choice Award. En reken maar dat daar via de vlogs en blogs veel aandacht aan gegeven gaat worden waardoor de professionele salonproducten positief onder de aandacht van de consument worden gebracht.

Op de prachtige styling stage vindt op zaterdag 9 april en zondag 10 april  de Nationale Nagelstudio Battle plaats. De presentatie van deze wedstrijd is in handen van Betty van de Berg, een Brabantse comedienne zodat de kijkers naar deze wedstrijd zich ook zullen vermaken. 

Natuurlijk in Utrecht

De Beautyspot.nl trade edition wordt gehouden in Utrecht, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Een veelzijdige stad waar je je beursbezoek met diverse andere activiteiten kunt combineren.

We hebben een speciaal arrangement met de Bodyguard voor je samengesteld en je kunt met korting terecht bij de expositie Haar in het Centraal Museum. Utrecht zelf heeft een zeer gevarieerd aanbod horeca en het barst er van de leuke winkels. 

We zijn er voor jullie

Beautyspot.nl heeft als doel om de beautyprofessional te helpen om nog beter te worden in haar vak en nog beter te leren ondernemen. Wij zijn er voor alle leveranciers, alle beautyprofessionals en natuurlijk ook voor de scholieren die straks ons mooie vak gaan uitoefenen. Van ieder kaartje dat we verkopen gaat een deel naar de Nederlandse Brandwonden Stichting 

Wij staan 24/7 voor jullie klaar, wij zijn 365 dagen per jaar online bereikbaar en we organiseren minimaal 2x per jaar een event waar we elkaar kunnen ontmoeten. We hebben veel feedback gehad over wat we nog beter kunnen doen via ons Trendpanel en via Social Media en deze input hebben we gebruikt voor onze voorjaarsbeurs Beautyspot.nl trade edition. Kom kijken!

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (18)

Reageren
 • 29.03.2016 - 09:51 uur | Lian van Mourik

  Hoi Fatima,

  De Beautyspot.nl trade edition is op 9, 10 en 11 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Hopelijk kun je er toch bij zijn!

  Gr. Lian

 • Fatima rover
  25.03.2016 - 17:11 uur | Fatima rover

  Wanneer is de 2e beurs?
  Ik wil graag aanwezig zijn alleen kan in april niet.

 • 21.03.2016 - 15:15 uur | Lian van Mourik

  Hoi Daphne,

  Een KVK is niet verplicht om op te geven in de kaartverkoop. Het is wel een beurs bedoeld voor professionals of professionals in opleiding.

  Gr. Lian

 • 19.03.2016 - 19:49 uur | Daphne Reijmers

  Hoi
  Ik wil graag naar de beurs maar geen kvk kan ik er dan gewoon heen? Gr Daphne

 • 11.03.2016 - 16:15 uur | Lian van Mourik

  Hoi Ina,

  Je komt via de nieuwsbrief aan een kortingcode voor kaarten. Deze nieuwsbrief sturen we je elke donderdag toe als je je inschrijft op Beautyspot.nl.

  Gr. Lian van Beautyspot

 • Ina Kosmac
  10.03.2016 - 21:33 uur | Ina Kosmac

  Goedeavond
  Kom al een paar jaar naar de beutybeurs in utrecht, als zelfstandig nagelstyliste met kvk nr. Weet dat er veranderingen zijn geweest maar hoe kom ik aan kortings kaarten , voor mij en introduce. Gr. Ina

 • 09.03.2016 - 12:51 uur | Lian van Mourik

  Hai Jhannemay,

  Zie de reactie onder die van jouw: "Als je je hebt aangemeld dat zit de nieuwsbrief aanstaande donderdag voor het eerst in je inbox. Hierin zit een unieke kortingscode (automatisch ingevuld als je doorklikt naar de kaartverkoop). "

  Gr. Lian

 • 09.03.2016 - 10:20 uur | Jhannemay Schenkers

  Hai gm ik heb mij aangemeld Hoe kom ik aan een kortingscode voor een kaartje voor de beurs in Utrecht 09 april???

 • 08.03.2016 - 08:57 uur | Lian van Mourik

  Hi Sylvia,

  Als je je hebt aangemeld dat zit de nieuwsbrief aanstaande donderdag voor het eerst in je inbox. Hierin zit een unieke kortingscode (automatisch ingevuld als je doorklikt naar de kaartverkoop).

  Tot op de beurs!
  Gr. Lian

 • Sylvia Boelens
  08.03.2016 - 08:44 uur | Sylvia Boelens

  Ik heb mij deze week aangemeld voor de nieuwsbrief. Kan ik nog een kortingscode ontvangen voor de toegangskaart?

 • 07.03.2016 - 12:47 uur | Lian van Mourik

  Beste Nicolette en Debbie,
  Heel vervelend! Stuur ons even een mailtje op info@beautyspot.nl. Als jullie de kaarten voor Den Bosch naar ons toesturen krijgen jullie een gratis toegangskaartje voor Utrecht van ons (max. 2 per persoon).

  Gr. Lian van Beautyspot

 • Nicolette Braam
  05.03.2016 - 07:35 uur | Nicolette Braam

  Ik heb er ook een parkeerkaart bij.Ga het ook maar op marktplaats zetten.

 • Debbie Wassink
  05.03.2016 - 07:27 uur | Debbie Wassink

  Ik zet mijn ticket maar op Marktplaats denk ik. Ik heb er ook een parkeerkaartje bij gekocht. Er naar toe rijden ga ik nu ook niet doen.

 • Nicolette Braam
  05.03.2016 - 07:15 uur | Nicolette Braam

  Hoi Debbie ,ik heb ook dus twee kaarten voor de brabanthallen ipv utrecht.Weet iemand een oplossing?Wil naar de jaarbeurs Utrecht waar ik altijd kom en van de kaarten van de brabanthallen af.

 • Debbie Wassink
  04.03.2016 - 13:06 uur | Debbie Wassink

  Ik begrijp er niets van en vind het behoorlijk verwarrend. Ik begreep dat de Beautytrade vanwege de locatie ( Jaarbeurs) een andere locatie (Brabanthallen) had gekozen. Nu heb ik voor de Brabanthallen een ticket gekocht. Ik heb het idee nu dat ik daar nu net niet moet zijn.

 • nicolette Braam
  03.03.2016 - 21:03 uur | nicolette Braam

  Echt verwarrend! Bestelde kaarten en betaald,zijn ze voor de brabanthallen! Wilde de jaarbeurs Utrecht!Echt niet leuk dit!

 • 03.03.2016 - 14:28 uur | Lian van Mourik

  Hi Jane,

  Het is inderdaad maar verwarrend! Het klopt dat er twee verschillende beurzen zijn. De beurs die al jaren plaats vond in Utrecht vind nog steeds plaats maar met een nieuwe naam "Beautyspot.nl trade edition". (Daarnaast hebben we ook nieuwe merken, inspiratie, extra veel aanbiedingen etc. etc.).
  Onze oude samenwerkingspartner (de BTP) is een nieuwe beurs gestart in Den Bosch, onder de oude naam "Beauty trade special".
  Je hebt in ons bericht gelezen waarom je er bij moet zijn in Utrecht, dus hopelijk tot daar! ;)

  Gr. Lian van Beautyspot

 • jane ingram
  03.03.2016 - 13:35 uur | jane ingram

  Goedenmiddag,

  Ga ik het nog begrijpen...krijg een blad van Beauty Trade, dat de beurs na jaren in Utrecht gezeten hebben, nu naar de Brabanthallen gaat en de beurs op 2, 3,en 4 april is....hebben we nu 2 verschillende beurzen.....lekker verwarrend......