GentleWaves: anti-aging aanpak na de zomer

23.08.2006 | Branchenieuws | 1587 keer bekeken
GentleWaves: anti-aging aanpak na de zomer

Zonlicht versnelt de veroudering van de huid. Doordat je huid wordt blootgesteld aan de schadelijke UV-straling wordt collageen afgebroken. Je kunt collageen zien als de vulling van de huid en elastine als de vering. Als het collageen wordt afgebroken stort de huidstructuur als het ware in en krijg je rimpels. Je kunt het effect van de zon op de huid vergelijken met een elastiekje dat te lang in de zon blijft liggen. Deze zal uiteindelijk uitdrogen en verpulveren, denk maar aan de lederachtige huiden die je vaak bij oudere zonaanbidders ziet.

GentleWaves is een lichtbehandeling die de huidcellen stimuleert en de afbraak van collageen vertraagt. Het gele licht van de GentleWaves werkt uitsluitend op de fibroblasten. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.  Het gele licht van de GentleWaves wordt geabsorbeerd door de mitochondria (batterij) van de fibroblast, die het licht omzet in energie. De opgelade fibroblast is nu geactiveerd, zodat er weer meer collageen en elastine kan worden aangemaakt.

Een Gentlewaves behandeling is ideaal om na de zomer mee te beginnen. Het herstelt zonnebrand, repareert collageenschade en biedt een natuurlijke gezichtsverzorging ineen. Je huid herstelt zich optimaal en krijgt een ware collageenboost. Binnen een paar weken is het resultaat te voelen, maar vooral te zien. De huid is gladder, zachter en ziet er gezond uit. Voor optimaal resultaat zijn 10 behandelingen nodig.

Leverancier: Trango Medicals

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren