Geef vrouwen met kanker op 29 mei een gratis behandeling!

26.02.2007 | Branchenieuws | 1088 keer bekeken

Op 29 mei a.s. gaat voor de tweede maal de Nationale Verwendag voor Vrouwen met Kanker van start (en voor hen die daarvoor reeds behandeld zijn). Vrouwen met kanker ontzien vaak tijdens en na de diagnose kanker en de bijbehorende zware behandelingen, hun gezin, kinderen, baan, partner en familie.“Gewoon doorgaan†is een veelgehoord motto. Daarom wil Viva la Donna iets voor al deze moedige vrouwen doen! Daarom is het op 29 mei weer 'Viva la Donna Day’.

Gewoon een warm gebaar en een moment van ontspanning.

Op ‘Viva la Donna Day’ bied je in dat geval een gratis behandeling aan in jouw salon om deze vrouwen een steuntje in de rug te geven in of na een vaak zeer zware periode. Hiermee maak je een warm gebaar en geef je vrouwen die met kanker te maken hebben(gehad) een welverdiend moment van pure ontspanning en persoonlijke aandacht!

Open ook jouw hart

Meer dan 500 salons door heel Nederland hebben zich reeds aangemeld en elke dag komen er meer bij. Nu jij nog!  Meld je daarom nu meteen aan via Viva la Donna. Viva la Donna dankt je als salon namens al deze moedige vrouwen bij voorbaat voor jouw participatie!

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • alie aaltje kloetstra
    27.04.2015 - 21:16 uur | alie aaltje kloetstra

    op 29 mei wil ik mensen gratis even verwennen om hun strijd
    tegen kanker even te vergeten