Elha Cosmetics neemt hannah SIRC over

05.02.2016 | Branchenieuws | 2868 keer bekeken
Elha Cosmetics neemt hannah SIRC over

Met ingang van 1 januari 2016 heeft ELHA Cosmetics de aandelen van hannah SIRC overgenomen en vormt hannah SIRC een aparte werkmaatschappij binnen ELHA Cosmetics. ELHA is exclusief distributeur van een groot aantal internationaal parfum- en cosmeticamerken, waaronder la Prairie, Gatineau, Orlane, Juvena, Nuxe en Elizabeth Arden. Als distributeur is ELHA ook 50% eigenaar van Bergman Beauty Care. Met de acquisitie van hannah SIRC heeft ELHA Cosmetics een belangrijke leverancier én partner op het gebied van professionele schoonheidssalons aan de organisatie toegevoegd. 

Leo Hertz van ELHA Cosmetics BV is bijzonder trots om de aandelen van hannah Skin Improvement Research Company over te hebben genomen. In de praktijk betekent dit dat hannah SIRC een aparte werkmaatschappij binnen ELHA Csmetics  is geworden

Door deze overname versterkt ELHA Cosmetics haar positie als onafhankelijke cosmeticadistributeur op zowel de Nederlandse als Belgische cosmeticamarkt en geeft hannah SIRC vorm én uitvoering aan haar ambitieuze groeiplannen! Het hannah team blijft intact en zal de activiteiten onveranderd als aparte organisatie voorzetten in Voorthuizen, om zo het fantastische merk-DNA te behouden”, aldus Leo Hertz

Monica van Ee, hannah-directeur is trots en vereerd

Monica van Ee: “Hannah SIRC is voor ELHA een investeringsproject, ze zullen dus de financiële middelen ter beschikking stellen om het merk nog verder te ontwikkelen. Tevens zorgt de synergie van beide bedrijven tot  een wederzijdse respect  Een zeer ervaren man als Leo Hertz is voor mij een geweldige sparringpartner met jaren van kennis en kunde op het gebied van het leiden van een succesvol cosmeticabedrijf. Wij hebben afgesproken dat ik het bedrijf de komende jaren zal blijven leiden. 

hannah SIRC blijft in Voorthuizen onder mijn leiding, exact doen wat het altijd gedaan heeft: Succesvol ondernemen met diensten en producten aan de schoonheidsspecialiste. Die worden hier in Voorthuizen geschoold als hannah huidcoaches en deze blijven exclusief hannah voeren. Dus alles blijft zoals het was, maar met een sterke aandeelhouder die heel veel te bieden heeft. Hiermee kan ik mijn, Leo Hertz en zeker ook Hannie Hakze haar droom verder gaan realiseren. hannah, het no1 cosmeticamerk in de salon!”


Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Bert van Seters
    11.02.2016 - 15:49 uur | Bert van Seters

    Als lotgenoot (ook Mikos heeft sinds 1 januari een nieuwe eigenaar) feliciteer ik Monica en haar team met deze mijlpaal !