Eerste Beautyspot.nl live edition positief ontvangen

17.09.2015 | Branchenieuws | 1350 keer bekeken
Eerste Beautyspot.nl live edition positief ontvangen

Met het nieuwe event Beautyspot.nl live edition is in beurzenland  een nieuwe weg ingeslagen. Een sprankelende beurs  waarbij de beautyprofessional centraal staat en waar men zich kan laten informeren en inspireren om nog beter te worden in het vak, De bezoekers waardeerden vooral de frisse uitstraling en de scheiding tussen de twee onderdelen - Beauty2Inspire en Beauty2Shop - van het event.  Men vond het Beauty2inspire gedeelte mooi opgezet, overzichtelijk en meer klasse hebben. In het drukke Beauty2shop gedeelte werden de trolley's goed gevuld met het aankopen van producten en salonbenodigheden.  Dit blijkt uit het bezoekersonderzoek van Beauytyspot.nl live edition. Het event voor de beautyprofessional vond voor de eerste keer plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september in de Jaarbeurs in Utrecht. 

De meeste bezoekers kwamen om op de hoogte te blijven van producten en brancheontwikkelingen (63%), om in te kopen (60%) of om zich te laten inspireren (52%). Omdat de beurs de mogelijkheid biedt om producten te zien, voelen en ruiken werden er op de beursvloer veel demonstraties gegeven.

IMG_3932.jpg

Goed bezochte workshops

De workshops van Marianne van den Broek ‘Acne… the never ending story?’ en van Ronald van Welie ‘Actuele ontwikkelingen op het gebied van cosmetica-ingrediënten’  in theater ‘De verdieping;  waren overvol en werden goed gewaardeerd.  In het theater ‘Herfsttrends’ lieten velen zich inspireren door de make-up looks van 2016 van Tom Sebastian.

IMG_3913.jpg

Wall of fame

Op de wall of fame kon je zien welke mensen de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het succes van Beautyspot.nl. Hoe zien de columnisten er uit, wie zijn de experts? Natuurlijk waren deze mensen ook live aanwezig op het event.

IMG_4006.jpg

Leuke extra’s 

Veel dames konden de scooterservice die bezoekers van de Croeselaan naar ingang Oost bracht wel waarderen. Ze sprongen achterop en lieten zich voor de entree afzetten.

IMG_3849.jpg

Ook konden bezoekers op de beursvloer een virtual reality bril proberen, die een nieuwe dimensie kan geven aan de schoonheidsbehandelingen.

IMG_3992.jpg

Beautyspot.nl trade edition

Al met al krijgen we overwegend positieve feedback van zowel bezoekers als leveranciers. Sommige partijen waren benieuwd hoe het nieuwe concept uit zou pakken en reageerden wat  terughoudend op de eerste editie. Maar de aanpak en uitstraling van de eerste Beautyspot.nl live editie heeft zowel bezoekers als exposanten overtuigd dat we op de goede weg zijn. Een aantal toonaangevende leveranciers heeft zich zich nu al definitief ingeschreven voor de voorjaarsbeurs die wij, net als de afgelopen 23 jaar in Utrecht gaan organiseren. Een vertrouwde beautybeurs  met een compleet aanbod  onder  de nieuwe naam Beautyspot.nl trade edition. Het event zal plaats vinden van 9 tot en met 11 april in Jaarbeurs Utrecht. Noteer de datum vast in je agenda.


Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Ellen Van der Heijden
    22.09.2015 - 07:53 uur | Ellen Van der Heijden

    Zaterdag heb ik de beautyspot.nl live met veel plezier bezocht. Vooral de Beauty2inspire was overzichtelijk en fris(door al het wit)opgezet. Jammer is dat 2 sessies, Meer winst uit Wellness én Produktkennis in de nagelsalon waar ik mij vooraf bij de Beauty Academy al had opgegeven niet door gingen. Er was niemand om dit toe te lichten. Verder een inspirerende dag gehad. Tot in april.