De gratis beursapp is beschikbaar voor bezoekers voorjaarsbeurs

16.03.2017 | Beursnieuws | 2345 keer bekeken
De gratis beursapp is beschikbaar voor bezoekers voorjaarsbeurs

Als vakspecialist ga jij natuurlijk naar de Beauty Trade special volgend weekend. Heb je je kaartjes al online gekocht? Dan is het nu het moment om de gratis app te downloaden voor je smartphone! De app is vandaag gelanceerd en beschikbaar voor Android telefoons en iPhones.

Tickets, plattegrond & exposanten

Met de nieuwe app kun je gemakkelijk inloggen met de code die je per mail hebt ontvangen als je tickets hebt gekocht. Met de app heb je je tickets alvast bij je en hoef je ze niet uit te printen. Je ziet in de app onder meer de beursplattegrond van de twee hallen, waarop je goed kunt inzoomen, de standnummers kunt zien en je route kan bepalen. Alle exposanten zijn ook te vinden in de handige app, inclusief het hal- & standnummer. Zo loop je niemand mis op 25, 26 en 27 maart 2017.

Lezingen, experts & pushnotifications

In de beursapp vind je ook de programma's van de vier kennistheaters waar je tijdens de beurs kunt aanschuiven voor vakgerichte workshops en lezingen. Je ziet alle experts zodat je kunt zien wie de workshop of lezing geeft. In het overzicht van de kennistheaters kun je straks bovendien een notificatie aanzetten. Zorg hiervoor dat je zowel de push notificaties als ‘akkoord' aanvinkt en de laatste update van de app voor de beurs volgende week toepast!

Download de beursapp voor Android

Download de beursapp voor iPhone

Nog geen tickets gekocht? Dan kun je de beursapp ook (nog) niet gebruiken. Koop in dat geval je tickets met korting via onderstaande banner.

Koop nu je tickets

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren