Cosmetics op basis van mineraal bronwater

31.10.2012 | Trends | 861 keer bekeken

Onlangs heeft P&B Cosmetix een nieuw beautyconcept op de Nederlandse markt geïntroduceerd: Monchique Cosmetics. Een cosmeticalijn op basis van mineraal bronwater dat gewonnen wordt uit oeroude bronnen in de Algarve (Portugal).

De basis voor de productenlijn is het natuurzuivere, minerale bronwater, dat gewonnen wordt uit bronnen op 800 meter diepte in de bergen van Monchique in de Portugese Algarve.

Monchique is een merk in Nederland dat cosmetica met mineraal bronwater levert aan spa’s en schoonheidsinstituten. Het bronwater wordt verrijkt met extra mineralen en extracten en oliën van diverse planten, bloemen en vruchten, waaronder de medronho-vrucht, die zorgt voor een natuurlijke antioxidantwerking. Dit zijn overigens de enige toevoegingen; Monchique is vrij van minerale oliën (paraffinum liquidum), parabenen en andere nadelige stoffen.

De producten van Monchique Cosmetics zijn gericht op huidverzorging en huidverbetering. Bijzonder is de nuance binnen de producten, deze kunnen worden afgestemd op diverse leeftijdsfases.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren