Betere afslankresultaten door betere dieetcoaches

06.12.2012 | Branchenieuws | 746 keer bekeken

SanaSlank Nederland streeft naar steeds beter opgeleide dieetcoaches. Want uit jarenlange ervaring blijkt dat de beste resultaten bij het afslanken worden geboekt wanneer dit onder begeleiding gebeurt.

Psychologie achter het afslanken
Om de kennis te vergroten worden er diverse trainingen en lezingen gegeven op het hoofdkantoor van SanaSlank Nederland waaraan alle dieetcoaches kunnen deelnemen. Sinds kort heeft SanaSlank Nederland een samenwerking met psychologe Heilwine Bakker, tevens directeur van Balans & Impuls, een landelijk psychologisch trainings- en adviesbureau.

Op vrijdag 30 november j.l. heeft zij een eerste lezing gegeven op het hoofdkantoor waarbij een groot deel van alle dieetcoaches aanwezig waren. Tijdens de lezing werd ingegaan op de psychologie achter afslanken en op gewicht blijven. Betere dieetcoaches SanaSlank Nederland is van mening dat wanneer je een klant niet alleen op voedingstechnisch gebied kunt begeleiden maar ook voor een deel de psychologie er achter kunt begrijpen je een betere dieetcoach bent. Dit zal uiteindelijk leiden tot nog meer positieve resultaten en meer succesvol afgeslankte klanten. Heilwine Bakker geeft niet alleen lezingen en workshops maar heeft meerdere boeken geschreven, waaronder ‘Jezelf besturen’.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren