Bestuurswissel Beauty Trade Professionals

26.05.2015 | Branchenieuws | 1445 keer bekeken
Bestuurswissel Beauty Trade Professionals

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Beauty Trade Professionals in mei is Greet Hoedeman gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt hiermee Ralf van Houts op die na 9 jaar afscheid neemt als bestuurslid. Naast de voorzitterswissel trad Jan Zwoferink – directeur en eigenaar van Webecos - toe tot het bestuur.

De nieuwe voorzitter Greet Hoedeman, eigenaar en oprichter van Beauty Injection, is ruim vijftien jaar lid van Beauty Trade Professionals en was het afgelopen jaar reeds actief als vicevoorzitter. Haar streven is om de BTP verder uit te bouwen als merk en elke ondernemer in de Uiterlijke Verzorging te laten weten wat BTP is.  "De  BTP is met circa 60 leden een vereniging van serieuze leveranciers, waar de schoonheidsspecialist, nagelstylist en pedicure, met een veilig gevoel inkopen kan doen, alleen zijn deze doelgroepen zich hiervan nog niet voldoende bewust  en daar ligt een schone taak. Daarvoor moeten nog wel enkele stappen genomen worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken”, aldus Hoedeman. 

De voorzitterswisseling vond plaats omdat de bestuursperiode van Ralf van Houts ten einde liep. Ralf van Houts heeft meerdere functies bekleedt in de afgelopen periode waarvan het laatste jaar het voorzitterschap. Mede dankzij zijn inzet groeide de Beauty Trade Professionals uit tot wat het nu is. De aanwezige BTP-leden dankten hem tijdens de vergadering hartelijk voor zijn inzet en de gedrevenheid waarmee hij heeft bijgedragen om de Beauty Trade Professionals een “gezicht” te geven.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (5)

Reageren
 • Thea Masteling
  04.06.2015 - 17:48 uur | Thea Masteling

  Hoi Greet,Vanuit Spanje lees ik je nieuwe benoeming,jij weet ook niet van ophouden he.maar ik wens je heel veel succes!Aan je inzet zal het zeker niet liggen.Ik heb nog contact gehad met Ada heel gezellig.HEEL VEEL GROETJES VAN THEA MASTELING.

 • miny janssen-schreurs
  04.06.2015 - 12:46 uur | miny janssen-schreurs

  hallo Greet,

  wat een geweldig nieuws! ik lees, net terug van vakantie dat je voorzitter bent geworden van de BTP. Super toch!!!!!! Een uitdaging voor jou en een toegevoegde waarde voor deze BTP. jij met jouw ervaring maar vooral je oprechtheid en wens voor samenwerking. Dat heeft ons vak nodig! Ik hoop je snel weer te ontmoeten en wens je veel succes! kus. Miny.

 • Lea Verelst
  27.05.2015 - 11:05 uur | Lea Verelst

  Proficiat Greet . Dit is om fier te zijn . Veel succes in deze nieuwe uitdaging..
  Vanwege Lea en Heidi

 • Ria Moraal
  26.05.2015 - 21:14 uur | Ria Moraal

  Gefeliciteerd Greet en succes!

 • Teddy Lens
  26.05.2015 - 19:47 uur | Teddy Lens

  Beste Greet,

  Van harte gefeliciteerd met het voorzitterschap van BTP. Heel veel succes om BTP nog bekender te maken en naar een hoger level te sturen.

  Lieve groeten, Teddy