Bescherm de huid tegen de intensiteit van de lentezon met het step-upsysteem

23.02.2012 | Beursnieuws | 694 keer bekeken
Bescherm de huid tegen de intensiteit van de lentezon met het step-upsysteem

Tijdens de overgang van winter naar lente moet de huid altijd wat harder werken om er optimaal uit te zien; is zij eenmaal gewend aan de nieuwe weersomstandigheden, dan liggen zonbeschadiging, overpigmentatie, huidveroudering en uitdroging op de loer. Met een geavanceerde huidtherapie op basis van vitamine A en C, wordt de huid goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Pigmentatie
Pigmentatie kan ontstaan door hormooninvloeden, overmatige blootstelling aan de zon, of erfelijk zijn. De verkleuring die ontstaat is te repareren, maar vereist een evenwichtige samenstelling van actieve bestanddelen die vorming en verspreiding van melanine (pigment) tegengaan. Vroegtijdige huidveroudering. Overmatige blootstelling aan de zon veroudert de huid sneller. Om dit proces af te remmen worden crèmes met vitamines A en C van jongs af aan, aangeraden.

Step-upsysteem
Environ® AVST™ is een serie moisturisers ontwikkeld om de huid optimaal te hydrateren en de huidcellen te herstellen, wat resulteert in een zachte, jeugdige gezonde huid. De lijn bestaat uit vijf crèmes geschikt voor ieder huidtype in vijf oplopende concentraties vitamine A en C. Alle crèmes bevatten verder antioxidanten, flavonoïden en opnamebevorderende stoffen. Hélène V. levert dit product en zal aanwezig zijn op Beauty Trade special 2012 in Jaarbeurs Utrecht.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Hannie Tokkie
    26.03.2015 - 15:33 uur | Hannie Tokkie

    het is een prima produkt. Vooral natuurlijk ingredienten .