Beautyspot.nl live edition 2015 krijgt definitief vorm

15.07.2015 | Branchenieuws | 1545 keer bekeken
Beautyspot.nl live edition 2015 krijgt definitief vorm

Jaarbeurs zal in het najaar zelfstandig het Beautyspot.nl live edition 2015 event gaan organiseren. Voorheen werden soort gelijke beurzen Beauty Trade special en Beauty Salon Dimensions door Jaarbeurs georganiseerd in samenwerking met Beauty Trade Professionals (BTP), een leveranciersorganisatie die zich op vele fronten inzet voor professionalisering van de branche. 

Een verschil in visie tussen beide partijen over hoe om te gaan met de veranderende markt heeft er toe geleid dat beide partijen in goed overleg hebben besloten apart verder te gaan. Het is voor Jaarbeurs een logische stap om het online platform Beautyspot.nl nu ook 'in real live' een podium te geven. De website wordt maandelijks door ruim 35.000 bezoekers bezocht en werd onlangs ook uitgebreid met een kwartaaluitgave in print. 

Het hele Beautyspot.nl team staat te popelen om voor jullie de Beautyspot.nl live edition te organiseren op 12 en 13 september 2015. Dit wordt een compleet nieuw, sprankelend en bruisend evenement met demonstraties, workshops en lezingen en zal de opvolger zijn van Beauty Salon Dimension in het najaar. Meer hierover in de 2e printeditie die eind augustus bij jullie op de deurmat zal vallen. En, zoals je van ons gewend bent, houden we je natuurlijk ook online op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Lis Van ter Beek
    26.08.2015 - 15:51 uur | Lis Van ter Beek

    Leuk dat het een totaal nieuwe opzet wordt, ben heel erg benieuwd. Ik kan altijd alleen maar in najaar, en vond er de laatste 2 jaar niets aan . Ook neem ik altijd een klant mee zodat zij ook kunnen ondervinden hoe de sfeer is. Het is meestal een loting wie er mee mag. En al 1x geweest, loot je niet meer mee.Zie er naar uit en neem de boodschappenkar mee. Wanneer komt de bestelcode in de brievenbus? Groetjes Lis van ter Beek, Crystalnails Apeldoorn.