ANBOS lanceert Beautyvoordeelpas.

26.03.2014 | Branchenieuws | 2361 keer bekeken
ANBOS lanceert Beautyvoordeelpas.

Online aankopen doen. Iedereen heeft wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas genieten klanten van ANBOS-leden voordeel op ál hun online aankopen waardoor zij meer en vaker producten en diensten kunnen afnemen bij hun schoonheidsspecialist. Met de introductie van de Beautyvoordeelpas wil Anbos als brancheorganisatie de verkoop van producten en diensten binnen de schoonheidsbranche stimuleren. 
 
Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!
 
Hoe werkt het?
De ondernemer verkoopt de Beautyvoordeelpas aan zijn of haar klant. Op de pas staat een code waarmee de klant zijn of haar profiel aanmaakt via www.beautyvoordeelpas.nl. Via het persoonlijk profiel op deze website doet de klant online aankopen en bouwt daarmee credit op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd. Het is vervolgens uitsluitend te besteden bij de schoonheidssalon waar de pas gekocht is, omdat het geld gestort wordt op de bankrekening van de betreffende ondernemer.
 
Uniek en eigentijds
Jacqueline Lissenburg, manager Verenigingszaken is heel blij met dit concept. Ze zegt hierover: ‘Het is een uniek en eigentijds product waar al onze leden gebruik van kunnen maken. Met de Beautyvoordeelpas spelen we in op de trend van online aankopen en kan de klant vaker en meer diensten of producten bij de schoonheidsspecialist afnemen.’   
 
Exclusief
Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van ANBOS, hebben de eerste 6500 passen een shoptegoed van € 5,00. ANBOS lanceert de Beautyvoordeelpas op de Beauty Trade special 2014. De pas is uitsluitend verkrijgbaar in salons aangesloten bij ANBOS.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
  • 04.04.2014 - 17:22 uur | Marisa Dost

    Ik heb ze besteld. Laat de shoppers maar komen :-)

  • 26.03.2014 - 15:04 uur | Jill Leeuwenhage

    Ik ga op de beurs zeker even lans de ANBOS stand voor meer informatie!