87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met wimperextentions

14.01.2016 | Branchenieuws | 17757 keer bekeken
87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met wimperextentions

Wimperextentions zijn een opkomende trend binnen de beautybranche. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wilt dat nou niet? Maar waarom zouden klanten kiezen voor wimperextentions in plaats van nep-wimpers of wimperstukjes? 

Wat is het verschil?
Wimperextentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

De behandeling
Wimperextentions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen de klanten kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. Je kunt haar hier uiteraard bij advisisren. De gemiddelde prijs die van een behandeling ligt rond de €74,- en neemt ongeveer 98 minuten in beslag. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Een refill kost tussen de €25,- en €50,- afhankelijk van de staat van de wimpers. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextentions. Alleen tijdens de behandeling mogen de lenzen niet gedragen worden, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wat zijn de voordelen?
Wimperextentions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextentions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen 'gaten' in de wimpers. De wimperextentions zijn namelijk vol, dik en van zichtzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden.Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Don’ts
Het gebruik van make-up op of bij de wimpers kan schadelijk zijn voor de wimperextentions. Ook het gebruik van olieproducten wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat de lijm waarmee de wimpers bevestigd zijn, los laat. Treatwell heeft een handige Infographic gemaakt, waarin duidelijk wordt omschreven wat het gemiddelde publiek over de extentions denkt. Er wordt een tijd - kosten verhouding weergegeven en bevat richtlijnen voor een optimaal gebruik van de wimperextentions.

wimperwimperverlengingwimper3wimper4do nots

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (9)

Reageren
 • Het Schoonheidsschuurtje Amsterdam
  14.01.2016 - 14:39 uur | Het Schoonheidsschuurtje Amsterdam

  Wimperextensions zijn ook een uitkomst voor mensen die in de ochtend wat langer willen blijven liggen. Scheelt je tijd

 • sharon jansen
  18.12.2014 - 11:31 uur | sharon jansen

  Ik vind ze een verschrikking!! Ik hen ze gehad maar doordat mijn wimpers van zichzelf heel warrig zijn wordt dit door wimperextentions beter zichtbaar. Ik stond s ochtends nog langer te borstelen om t weer fatsoenlijk te krijgen dan dat ik mascara op deed! Voor mij nooit maar dan ook nooit meer.

 • Sandra de Groot
  16.12.2014 - 12:07 uur | Sandra de Groot

  Leuke reactie Danielle! Wimperextensions Baarn zet al twee jaar wimpers ook geven wij opleidingen tot wimperstyliste incl startpakket opleidingsboekje en certificaat. Feestdagen aanbieding voor een nieuwe set van 75 v 55 euro one by one!

 • Danielle de Groot
  16.12.2014 - 12:02 uur | Danielle de Groot

  Ik heb al twee jaar wimperextensions en ben er zo blij mee, nooit meer mascara nodig. Ik gs bij een gecertificeerd bedrijf Wimperextensions Baarn zij is top en niet duur.

 • 16.12.2014 - 11:37 uur | melanie Kroone

  leuk artikel! wij zetten al jaren one by one wimperextensions in alkmaar

  (http://www.permanente-makeup.com/informatie/wimperextensions)

 • Mandy Wennink
  16.12.2014 - 10:51 uur | Mandy Wennink

  Ik verzorg deze behandeling in Oldenzaal ook al een jaar en mijn klanten zijn erg enthousiast hierover. Het plaatsen van de wimperextensions is wel een intensieve klus, maar het resultaat is elke keer weer verbluffend (http://www.salon14.nl/wimperextensions/).

 • melanie kroone
  16.12.2014 - 10:21 uur | melanie kroone

  We hebben nu een leuke actie met wimperextensions.

 • Inge sikkens
  16.12.2014 - 09:37 uur | Inge sikkens

  Wij zetten al bijna 2 jaar wimperextensions en het bevalt iedereen heel goed...wel kun je allergisch zijn voor de lijm....Zo jammer

 • Ria moraal v Enkhuijzen
  09.12.2014 - 21:29 uur | Ria moraal v Enkhuijzen

  Het werkt verslavend als je het een x hebt laten doen wil je niet meer zonder! Erg mooi en s morgens zo klaar.jammer dat het zo prijzig is!