live edition 2015

De grootste online community van de beautybranche - Beautyspot.nl - is op 12 & 13 september 2015 tot leven gekomen tijdens de Beautyspot.nl live edition: hét event waar de beste beautyprofessionals bij blijven in hun vak. 

Een inspirerende, fysieke ontmoetingsplaats waar jij als professional een voorsprong pakt. In Beauty2Inspire stond inspiratie opdoen, demonstraties met specifieke thema’s, netwerken en uitwisseling van kennis centraal. In Beauty2Shop was ruimte om aankopen te doen in een stijlvolle omgeving.

 


Nieuw!
Beautyspot.nl is de plek waar beautyprofessionals bij blijven in het vak. Dat kan op vele manieren: via onze website, het lezen van de nieuwsbrief, onze print edition. Zo ook bij de live edition, waar je inhoudelijke ontmoetingen kunt hebben, in de échte wereld. 

De beautybeurs Beauty Salon Dimensions, die voorheen altijd in het najaar werd georganiseerd, voldeed niet meer aan de wensen van de bezoekers. Deze beurs is daarom geannuleerd. Het was daarom ook hoog tijd voor iets nieuws. Een sprankelend evenement, waar je je collega’s en de leveranciers van de beautybranche in real live kunt ontmoeten. En waar je je vakkennis kunt updaten door het bezoeken van interessante lezingen over actuele onderwerpen.Thema’s: Huidverbetering, Wellness en Duurzaam Ondernemen
In de (nabije) toekomst zien wij drie grote trends in de schoonheidsbranche: huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen. Deze thema’s vond je daarom terug op de beursvloer. Om te kijken welke trend het beste bij je past waren er drie inspiratiesalons voor je ingericht zodat je kon zien hoe je deze thema’s kunt inzetten in je eigen salon.

Scooterservice
We hebben geprobeerd om het je zo makkelijk en leuk mogelijk om naar ons event te komen. Tussen Entree Oost en de Croeselaan was er daarom onze gratis scooterservice.


Meer informatie
Wat was er allemaal te doen?
Wie waren de exposanten?


Zet alvast in je agenda:
9, 10 & 11 april 2016
Jaarbeurs Utrecht


Vragen
Bezoekerstelefoon: 030-295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl