live edition 2015

De volgende Beautyspot.nl live edition is op 17 & 18 september 2016, natuurlijk in Jaarbeurs Utrecht.

De grootste online community van de beautybranche - Beautyspot.nl - komt weer tot leven gekomen tijdens de Beautyspot.nl live edition: hét event waar de beste beautyprofessionals bij blijven in hun vak. 

Een inspirerende, fysieke ontmoetingsplaats waar jij als professional een voorsprong pakt. In Beauty2Inspire staat inspiratie opdoen, demonstraties met specifieke thema’s, netwerken en uitwisseling van kennis centraal. In Beauty2Shop is ruimte om aankopen te doen in een stijlvolle omgeving.

 


Beautyspot.nl is de plek waar beautyprofessionals bij blijven in het vak. Dat kan op vele manieren: via onze website, het lezen van de nieuwsbrief, onze print edition. Zo ook bij de live edition, waar je inhoudelijke ontmoetingen kunt hebben, in de échte wereld. 

De beautybeurs Beauty Salon Dimensions, die voorheen altijd in het najaar werd georganiseerd, voldeed niet meer aan de wensen van de bezoekers. Deze beurs wordt daarom niet meer georganiseerd. Het is ook hoog tijd voor iets nieuws. Een sprankelend evenement, waar je je collega’s en de leveranciers van de beautybranche in real live kunt ontmoeten. En waar je je vakkennis kunt updaten door het bezoeken van interessante lezingen over actuele onderwerpen.Vorige editie (2015)
Wat was er allemaal te doen?
Wie waren de exposanten?


Zet alvast in je agenda:
9, 10 & 11 april 2016
Jaarbeurs Utrecht


Vragen
Bezoekerstelefoon: 030-295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl