live edition 2015

De grootste online community van de beautybranche - Beautyspot.nl - komt dit najaar tot leven tijdens de Beautyspot.nl live edition: hét event waar de beste beautyprofessionals bij blijven in hun vak. 

Een inspirerende, fysieke ontmoetingsplaats waar jij als professional een voorsprong kan pakken. In Beauty2Inspire staat inspiratie opdoen, demonstraties met specifieke thema’s, netwerken en uitwisseling van kennis centraal. In Beauty2Shop is alle ruimte om aankopen te doen in een stijlvolle omgeving. Koop hier je kaartje »

 


Nieuw!
Beautyspot.nl is de plek waar beautyprofessionals bij blijven in het vak.  Dat kan op vele manieren: via onze website, het lezen van de nieuwsbrief, onze print edition. Zo ook bij de live edition, waar je inhoudelijke ontmoetingen kunt hebben, in de échte wereld. Dit nieuwe evenement gaan we speciaal voor jullie organiseren in de Jaarbeurs op 12 en 13 september 2015.

De beautybeurs Beauty Salon Dimensions, die voorheen altijd in het najaar werd georganiseerd, voldeed niet meer aan de wensen van de bezoekers. Deze beurs is daarom geannuleerd.

Het is daarom ook hoog tijd voor iets nieuws. Een sprankelend evenement, waar je je collega’s en de leveranciers van de beautybranche in real live kunt ontmoeten. En waar je je vakkennis kunt updaten door het bezoeken van interessante lezingen over actuele onderwerpen.Thema’s: Huidverbetering, Wellness en Duurzaam Ondernemen
In de (nabije) toekomst zien wij drie grote trends in de schoonheidsbranche: huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen. Deze thema’s vind je daarom terug op de beursvloer. Om te kijken welke trend het beste bij je past hebben we drie inspiratiesalons voor je ingericht zodat je kunt zien hoe je deze thema’s kunt inzetten in je eigen salon.

Interessante lezingen over actuele onderwerpen
In de Beauty Academy pak je een voorsprong door te luisteren naar deskundigen die je bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Een gevarieerd programma, waarmee je je kennis over de thema’s van de beurs verder kunt verdiepen. Natuurlijk laten we je ook de nieuwste herfsttrends zien op het gebied van nagels, styling en make-up zien.

Scooterservice
We maken het je graag zo makkelijk en leuk mogelijk om naar ons event te komen. Tussen Entree Oost en de Croeselaan vind je daarom onze gratis scooterservice. Rijd je mee?


Meer informatie
Wat is er allemaal te doen?
Wie zijn de exposanten?
Hoe kom ik aan een kaartje?
Hoe kom ik aan een kortingscode?

Naar de kaartverkoop »

Data en tijden
12 & 13 september 2015 
Open van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Jaarbeurs Utrecht, hal 3 en 4

Voor wie is dit event?
- schoonheidsspecialisten
- huidtherapeuten
- nagelstylisten
- pedicures
- visagisten
- wellnessprofessionals

Praktische informatie Jaarbeurs Utrecht
Gratis scooterritje naar de Jaarbeurs?
Routebeschrijving (OV en eigen vervoer) 
Parkeren

Vragen
Bezoekerstelefoon: 030-295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

En wil je je ervaring tijdens dit nieuwe event delen met anderen? Gebruik #beautyspotlive. Dan blijft iedereen op de hoogte.