Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Kwaliteit, ruime keuze en service. 

Onze Merken

Over ons

Alles voor uw behandelsucces!

MSK is al meer dan 20 jaar de exclusieve partner van IONTO-COMED. De Duitse fabrikant bewijst al meer dan 40 jaar dé specialist te zijn op het gebied van innovatieve, functionele en zeer betrouwbare apparatuur en inrichting voor de Beauty Professional.

MSK is exclusief partner partner van Süda. Het Duitse merk Süda bestaat al meer dan 90 jaar. Begonnen als fabrikant en leverancier van slijpmachines aan de juwelenindustrie. Later als bedenker en fabrikant van pedicure machines. Inmiddels behoort het merk Süda toe aan IONTO-COMED. Süda is specialist in de voetverzorgingsbranche.

MSK is ook exclusief partner van Medi Care Solutions uit Italië, de fabrikant van het merk Euroclinic. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van pedicure units en behandelstoelen voor de voetzorg branche.

Het eigen merk van MSK is Aquatronic. Deze serie pedicure machines zijn breed inzetbaar bij zowel de beginnende pedicure, zeer geschikt voor de ambulante praktijk en de drukke (medisch) pedicure praktijk. Kortom voor elke praktijk de juiste machine.

MSK biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten. Voor veel merken zijn wij de directe partner. We verzorgen daarbij de import en distributie. Ook voor de andere merken geldt dat u bij MSK op een compleet assortiment kunt rekenen.

Contact

Ambacht 2

5301 KW Zaltbommel

Tel +31 88 0067600

Social