Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Onze Merken

Over ons

De Dode Zee als rijke bron voor huidverbetering!

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde ruim 400 meter onder de zeespiegel, wordt gezien als de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst 35 verschillende mineralen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huid verbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Sinds 1996 biedt Mineral Skin Cosmetics een exclusief programma voor huidverbetering gebruikmakend van de waardevolle mineralen uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Met de innovatieve cosmeticamerken Bio Active Care by Mineral Care, GIGI Cosmetics en het private label Xminerals bieden wij een gevarieerd en compleet assortiment voor huidverbetering voor ieder huidtype.

Trainingen
De kennis van huidverbetering wordt al jaren met veel plezier doorgegeven aan anderen door een vakbekwaam team. In onze showroom en ruime trainingspraktijk te Nijkerk organiseren we regelmatig trainingen en evenementen. Mineral Skin Cosmetics heeft een warme atmosfeer en is gemakkelijk toegankelijk. Naast trainingen bij ons in Nijkerk werken wij sinds januari 2019 samen met de opleiding Wellness en Spamanagement aan de Vives Hogeschool in Kortrijk. Hierdoor kunnen wij onze dépositairs de mogelijkheid bieden zich te blijven ontwikkelen met jaarlijks hbo-gecertificeerde trainingsdagen op locatie.

Wil je meer weten of kennismaken?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Via een van de onderstaande drie manieren helpen wij je graag verder!
– Vraag gratis een uitgebreid informatiepakket aan via info@miscos.nl
– Ervaar onze producten in theorie en praktijk tijdens één van onze maandelijkse productinformatiedagen.
– Maak een persoonlijke afspraak met een van onze trainers José (jose@miscos.nl) of Hetty (hetty@miscos.nl)”

Contact

Patroonstraat 1
3861 RN Nijkerk
Nederland

Postadres
Postbus 1046
3860 BA Nijkerk

Tel 033-246 45 32

Social