Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Onze Merken

Over ons

YOUR BUSINESS, OUR CARE
Als exclusief leverancier van LPG® Nederland bieden wij een totaalconcept waarbij natuurlijke schoonheid, gezondheid en vitaliteit voorop staat door middel van revolutionaire apparatuur in combinatie met unieke skincare en nutricosmetics. Ons doel is het beste uit zowel uw instituut als uw klant & patiënt te halen op een 100% natuurlijke wijze.

Wij geloven dat de sleutel van het succes in het totale concept zit waarbij het verder gaat dan alleen een techniek van het apparaat. Daarom reiken wij naast de apparatuur verschillende tools aan ten behoeve van het succes van uw instituut. Masterclasses, updatetrainingen, voedingstraingen en motivatietrainingen dragen bij aan uw succes en groei. Tools om next level te ondernemen binnen uw vakgebied en gericht op het optimale resultaat van uw cliënt en/of patiënt.

Fight for Natural Beauty’: mooi zijn, je comfortabel voelen van binnen en buiten. Onze visie is om iedere professional en elke consument die staat voor kwaliteit en duurzaamheid te laten werken met de beste apparatuur. Ons motto: haal het beste uit jezelf, haal het beste uit de samenwerking!

Contact

Weerlaan 1
2181 HG Hillegom
Nederland

Tel +31 (0) 252 625 993

Social


Onze artikelen