Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Wij geloven in schoonheid en partnerschap! Schoonheidsidealen zijn onderhevig aan trends. Het is belangrijk voor iedereen die zijn/haar geld verdient met schoonheid om steeds de concurrentie een stap voor te blijven. Wij hebben dan ook de mening: samen zijn we sterker! Samen profiteren van het uitwisselen van ervaringen en zo in staat zijn om direct op trends in te spelen of nog beter een trend te zetten.

Over ons

Uitgebreide trainingen voor depositairs
Door de jaren heen hebben wij bewezen een constante en betrouwbare leverancier van cosmetica zijn, welke zich specifiek richt op de professionele schoonheidsspecialiste.

Van lippenstift tot brush
Wij richten ons met onze merken als groothandel op de professionele schoonheidsspecialiste en kapsalon. Haparko Cosmetics vertegenwoordigt al 28 jaar het exclusieve Duitse cosmetica merk Malu Wilz in Nederland, wat in de branche is uitgegroeid tot een begrip in huidverzorging/huidverbetering en Make-Up. Daarnaast vertegenwoordigen wij de Natural Skincare van Body&Bess . Verder kunt u ook bij ons terecht voor de High End cosmetica van Detox Intense.

 

Contact

Haparko Cosmetics
De Veldoven 57
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

Tel 0031 - 78 68 166 28

Social