Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Germaine de Capuccini heeft de meest exclusieve formules en baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld. De succesvolle combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen heeft ons in staat gesteld om enkele van 's werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie heeft gezien. Het biedt voor elk huidprobleem een oplossing.

Onze Merken

Over ons

Een hart voor kwaliteit

Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer kwalitatieve cosmeticaproducten op de markt te brengen. Alle producten van Germaine de Capuccini worden exclusief geproduceerd in Alcoy, Spanje. Elke behandeling of elk product is onderhevig aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn. De doeltreffendheid en de veiligheid van onze producten staan voorop. Daarom voeren we strenge tests uit op onze producten en behandelingen in nauwe samenwerking met medisch-esthetische specialisten.

Wij richten ons als merk exclusief tot de professionele Skin Experts, wellness- en spacentra. Deze keuze van distributienetwerk is één van de sterkten van Germaine de Capuccini. In de Benelux werken meer dan 1000 instituten dagelijks met de producten van Germaine de Capuccini.

Voor het milieu

Germaine de Capuccini is het eerste cosmeticabedrijf dat zich geëngageerd heeft om de CO2 uitstoot te verminderen tijdens het productieproces.
Germaine de Capuccini volgt alle protocollen en wettelijke voorschriften inzake duurzaamheid en respect voor het milieu nauwgezet op. Onze producten wordenniet op dieren getest en bevatten geen microbeads.
De formules bevatten natuurlijke ingrediënten die op een duurzame wijze worden geteeld in het kader vanprogramma’s als BEE (Black Economic Empowerment) in Zuid-Afrika.
95% van de producten is vrij van parabenen. Wanneerproducten worden geherformuleerd, worden parabenen automatisch geweerd. Sinds 2019 wordt het gebruikvan plastic verpakkingen afgebouwd.

Ons aanbod bestaat uit 4 onderdelen:

1. Beauty: Een wereld ven effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte
2. Dermocosmetica: een dermocosmetisch product wordt gereguleerd door cosmetisch voorschrift
3. Medisch-esthetisch: niet invasieve technieken, die veilig en betrouwbaar zijn en evenwaardig alternatief vormen voor plastische chirurgie
4. Wellness: nieuwe belevenissen voor de ultieme emotionele en fysieke relaxatie in combinatie met vernieuwende massagetechnieken

Contact

Metropoolstraat 1
2900 Schoten
België

Tel 0032 (0)3 680 28 90

Social


Onze artikelen