Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ecomild, pure bio cosmetica van Provida. Bio Demeter producten gericht op huidverbetering. En een complete lijn minerale make-up. Alleen de beste ingrediënten voor uw huid.

Over ons

Ecomild is overtuigd van de kracht van pure bio cosmetica. Wij bieden met regelmaat introductietrainingen, (minerale) make-up trainingen en gezichtsmassage trainingen aan. Wij zijn distributeur van onder andere de volgende merken:

Provida Organics
Provida Organics is een familiebedrijf uit Duitsland met een eigen bio Demeter landbouwgebied. De meer dan 400 Provida producten bestaan dan ook uit de meest pure ingrediënten. Ook voor de verschillende huidtypen zijn er volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld de complete nieuwe anti-aging Demeter Studio Line, de Clear Skin serie tegen acné of de diverse speciale couperose crèmes. En natuurlijk de complete Earth Minerals minerale make-up lijn. In Duitsland werken al meer dan 500 salons met de producten van Provida.

Taoasis
Taoasis is in Duitsland marktleider voor apotheken op het gebied van aromatherapie/etherische oliën. Taoasis moet voor deze doelgroep aan strenge voorwaarden voldoen en heeft binnen het assortiment vele Demeter bio etherische oliën. Daarnaast zijn er prachtige Taoasis geschenksets met diverse geurcompositie en geurstenen.

Contact

Postadres:
Pastoor Geertmanstraat 2
7554 MG Hengelo

Bezoekadres (op afspraak):
Pastoor Ossestraat 30
7554 SW Hengelo

Tel T: 074-3676 113 / M: 06-1506 2223

Social