Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermatude, de anti-aging formule – 100% natuurlijk! Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-ageing behandeling van Dermatude Meta Therapy. - Behandeling: bewezen effectief - Skin care: bewezen effectief & dermatologisch getest - 100% natuurlijk: huidverjonging van binnenuit - Geen hersteltijd: make-up mag de volgende dag weer! #nomakeupneeded Get that perfect glow!

Onze Merken

Dermatude

Over ons

Dermatude Meta Therapy is dé sensationele anti-aging behandeling met bewezen resultaat. Het 100% natuurlijke alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie.

Dermatude Meta Therapy is niet zomaar een behandeling, het is een totaal concept dat zichzelf aanvult en versterkt. Het apparaat, de modules, de huidverzorging, behandelingen en procedures zijn volledig geïntegreerd met slechts één doel; de best mogelijke anti-aging resultaten voor jouw klant verkrijgen!

Kiezen voor Dermatude betekent:

– Toetreden tot een winstgevend en groeiend business segment
– Een welvarende doelgroep (25 – 75 jaar)
– Lage kosten = hoge opbrengsten
– Investering terugverdiend bij 4 klanten
– Een unieke behandeling van jouw klanten
– Fantastische resultaten en tevreden klanten
– Veilige apparatuur en producten

Ontdek de voordelen voor jouw salon vandaag! Neem contact met ons op voor meer informatie via info@dermatude.com of 088-5155830″

Contact

Burgemeesterlaan 2
6002 EG Weert

Tel +31 (0)88 515 58 30

Social


Onze artikelen